Karrieredagene

KD-infobilde.png#asset:44751

Foto: Audun Strøm, Jirka Malachárek

Karrieredagene har fått nye nettsider. Sjekk den ut her!  kdnhh.info

Karrieredagene ved NHH er et arrangement som går over fire dager. I år går de av staben 9. - 12. september. Dette er en av de største karrieremessene som arrangeres på en skole i Norge. De tre første dagene arrangeres det kurs for studentene, mens det siste dagen arrangeres selve Karrieredagen med besøk av nesten 100 bedrifter fra hele Norge, så vel som fra utlandet. Karrieredagene har som formål å skape relasjoner og kontakt mellom arbeidsgivere og arbeidstakere ved Norges Handelshøyskole.

Arrangementet er en ypperlig mulighet for bedrifter å profilere seg og komme i kontakter med noen av landets beste studenter. På høsten er mange studenter på utkikk etter fremtidige arbeidsgivere. Karrieredagen er en unik mulighet for dem til å utforske og tilegne seg informasjon om bedriftene, utlyste stillinger og frister.

KURSUKEN: 9 - 11 september

Kursuken består av tre dager med mangfoldige og spennende kurs rettet mot studentene. Kursene arrangeres i år fra mandag 9. september til onsdag 11. september og har som formål å gjøre studentene klare for sin karriere. I 2018 fyltes kursene med workshops, dagsaktuelle foredrag, case-løsning og hjelp til CV-bygging.

KARRIEREDAGEN: 12 september

Under selve Karrieredagen den 12. september står bedriftene på stand på skolen og profilerer seg selv overfor studentene. Her vil studentene kunne møte bedriftsrepresentanter og høre om mulighetene for å søke på internships og arbeidsstillinger. På kvelden er det bankett som er forbeholdt bedriftsrepresentanter og studentverter og er en ypperlig måte for å bli kjent enda bedre med studentene å.

PRAKTISK INFO:

Påmelding for bedrifter åpner den 14. februar. Det er et begrenset antall plasser, så det er lurt å være tidlig ute.

Dersom du har flere spørsmål, gjerne ta kontakt:

Margrete Buran 

Bookingansvarlig e: booking.karrieredagen.nhh@nhhs.no