Karrieredagene

KD-infobilde.png#asset:44751

Foto: Audun Strøm, Jirka Malachárek

Påmelding til karrieredagene har startet, du finner på melding under bestillinger hos bedrifter eller ved å trykke på følgende link: http://nu.nhhs.no/karrieredag/bestill

Karrieredagene har fått nye nettsider. Sjekk den ut her!  kdnhh.info

Karrieredagene ved NHH er et arrangement som går over fire dager. I 2020 går de av staben 7. - 10. september. Dette er en av de største studentarrangerte karrieremessene i Norden. De tre første dagene arrangeres det kurs for studentene, mens det siste dagen arrangeres selve Karrieredagen med besøk av nesten 120 bedrifter fra hele Norge, så vel som fra utlandet. Karrieredagene har som formål å skape relasjoner og kontakt mellom arbeidsgivere og arbeidstakere ved Norges Handelshøyskole.

Arrangementet er en ypperlig mulighet for bedrifter til å profilere seg og komme i kontakt med noen av landets beste studenter. På høsten er mange studenter på utkikk etter fremtidige arbeidsgivere. Karrieredagen er en unik mulighet for dem til å utforske og tilegne seg informasjon om bedriftene, utlyste stillinger og frister.

KURSUKEN 2020: 7. - 9. september

Kursuken består av tre dager med mangfoldige og spennende kurs rettet mot studentene. Kursene arrangeres i år fra mandag 7. september til onsdag 10. september og har som formål å gjøre studentene klare for sin karriere. I 2019 fyltes kursene med workshops, dagsaktuelle foredrag, live jobb-intervju, case-løsning og hjelp til CV-bygging.

KARRIEREDAGEN 2020: 10. september

Under selve Karrieredagen den 10. september står bedriftene på stand på skolen og profilerer seg selv overfor studentene. Her vil studentene kunne møte bedriftsrepresentanter og høre om mulighetene for å søke på internships og arbeidsstillinger. På kvelden er det storslått bankett som er forbeholdt bedriftsrepresentanter og studenter, og er en ypperlig anledning til å knytte bedre bekjentskap med studentene.

PRAKTISK INFO:

Påmelding for bedrifter er åpen. Karrieredagene var i fjor utsolgt, og det er begrenset antall plasser i 2020. Skal din bedrift på Norges mest ettertraktede Karrieredag bør dere være tidlig ute. 

Nye selskaper som ikke har vært hos oss tidligere får 20% rabatt. 

Dersom du har flere spørsmål, gjerne ta kontakt:

Sigurd Krekke

Bookingansvarlig e: booking.karrieredagen.nhh@nhhs.no