Deloitte
Advokattjenester, IT, Regnskap og revisjon, Teknologi, Annet
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 06. april 2018
deloitte.no

Vil du utfordres på arrangementet voyage@deloitte?

Er du engasjert, ambisiøs og klar for en utfordring? Bli med på en reise med oss hvor du vil få både faglige og personlige utfordringer. Her vil du bli kjent med nye mennesker og få bedre kjennskap til en av Norges mest attraktive arbeidsgivere.
Når: 14.-16. Juni 2018
Hvor: Deloittes hovedkontor i Oslo, samt på Christian Radich
Hvem: For deg som studerer økonomi, ingeniørfag eller teknologi på 3. eller 4. kull, eller er jusstudent på 3. eller 4. avdeling.
Hva er voyage@deloitte?
Arrangementet foregår fra torsdag til lørdag. Her vil det være faglige utfordringer med kurs og case på torsdag i tverrfaglige team med andre studenter, veiledet av dyktige ledere i Deloitte. Caset inneholder reelle problemstillinger du vil kunne møte når du jobber i Deloitte. Løsningen på caset skal presenteres for et dommerpanel, som gir tilbakemelding på innhold, struktur og fremføring – en unik mulighet til å sette kunnskap fra skolen i praksis, samtidig som du får øvd deg til potensielle caseintervjuer i fremtiden.
Etter denne delen er avsluttet, mønstrer vi på båten Christian Radich. Her venter teamarbeid, god stemning og nye venner fra andre skoler og ansatte i Deloitte. Arrangementet avsluttes lørdag ettermiddag. 

Vil du være med på reisen? 
Send oss din søknad i dag ved å benytte deg av vårt elektroniske søknadskjema. For å bli vurdert må CV, relevante attester, vitnemål/karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdannelse lastes opp som vedlegg til søknaden.

Siste frist for å søke er 06.april kl. 12:00!
________________________________________________________________________________
Til informasjon benytter vi oss av testverktøy fra Cut-e som en del av vår rekrutteringsprosess. Kvalifiserte kandidater vil få tilsendt disse testene og mer informasjon om videre prosess.