BDO AS
Regnskap og revisjon, Rådgivning
Fulltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 17. januar 2019
Torunn Fjermestad
t:
e: rekruttering@bdo.no
www.bdo.no

Vil du starte en karriere i et internasjonalt konsulentselskap i vekst?

Vil du jobbe hos en av Norges beste arbeidsplasser?
I BDO forenes vi av ønsket om å gjøre en positiv forskjell. For våre kunder, samfunnet og hverandre. Derfor søker vi deg som er engasjert og motivert, med vilje og evne til å se bak tallene.

Derfor har vi tro på kontinuerlig utvikling for våre medarbeidere. Allerede første dag på jobb tar våre du fatt på Camp BDO. Turen går til Kitzbühel for en unik kombinasjon av sosial interaksjon og faglig utvikling. Du skal utvikle deg videre faglig ved å få reelle oppgaver og kundekontakt tidlig.

BDO skal være et flott sted å være. Derfor tar vi initiativ til en rekke sosiale og sportslige aktiviteter i tillegg til det faglige. Vi er nære, åpne og modige mennesker som til sammen utgjør en av Norges beste arbeidsplasser, nylig kåret av Great Place to Work.

Vekker vi utfordreren i deg?
Vi rekrutterer nyutdannede til revisjon, regnskap og rådgivning og ser derfor etter deg med bachelor i revisjon, mastergrad innen en økonomisk fagretning, teknologi eller andre relevante fagområder. Dersom du også har vist ditt engasjement gjennom relevant arbeidserfaring og andre verv utenom studiene, er dette selvsagt positivt.

Som person er du ambisiøs, lærevillig, engasjert, har gode kommunikasjonsevner og liker en utfordring. Vi ser etter deg med en generell sterk interesse og nysgjerrighet for næringslivet. Hvis du i tillegg liker mennesker like godt som tall, og forstår viktigheten av å bidra til et godt arbeidsmiljø, kan du være rett person for oss.

Praktisk informasjon
Vi ber deg om å laste opp vitnemål, karakterutskrifter, attester og andre relevante dokumenter i PDF-format.

Flere av BDO sine kontorer søker etter studenter som er ferdigutdannet våren 2019.

Husk å huke av hvilke(t) kontor og forretningsområder du ønsker å søke til når du sender inn søknad. Dersom du ønsker å søke til flere forretningsområder, ønsker vi at du utdyper din motivasjon i søknadsbrevet.


Du er velkommen til å ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål: rekruttering@bdo.no