Intility AS
IT
Fulltid
Østlandet
Søknadsfrist: 01. juni 2018
Ane Ognøy Lægland
t: 92869974
e: Ane@intility.no
www.intility.no

Vil du jobbe med utstyrsrådgivning- og analyse i et raskt voksende teknologiselskap? Oppstart snarest

Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet.

Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper. Vi består av nærmere 300 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Med en snittalder på 28 år, jobber vi sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte. Intility oppgraderes kontinuerlig med ny funksjonalitet og inkluderer et stadig økende antall integrerte skytjenester som Microsoft Azure, Office 365, Amazon Web Services og Salesforce.

Som Advisor i Intility Sales Advisory vil du bli en del av et stort og dynamisk miljø med høy kompetanse. Sales Advisory er en del av Device Services, som består av flere spesialiserte team som jobber sammen for å levere markedets mest moderne device management-løsninger. Du vil bli en viktig ressurs i rådgivningstjenesten av IT-utstyr overfor selskaper på Intility-plattformen. Dette inkluderer helhetlig prosessansvar for innkommende kundehenvendelser fra tilbud til fakturering, analyse av utstyrsparker, partnerkontakt, og administrasjon av Intilitys Webshop-løsning. Rette kandidater vil kunne få ansvar innen felt som product management, project management, og forretningsutvikling.

Vi arbeider kontinuerlig for å jobbe smartere ved hjelp av gode idéer, analytiske tilnærminger og bruk av teknologi. Intility bruker aktivt business intelligence og machine learning til innsikt og utvikling av morgendagens tjenester, og er på jakt etter deg som ønsker å ta del i dette.

Du blir en del av et teamorientert arbeidsmiljø med bred faglig kompetanse og en uformell omgangsform. Vår flate organisering gir store muligheter for selvstendig initiativ og individuell utvikling.

I Intility er de ansatte vår viktigste ressurs. Vi har derfor et sterkt fokus på kompetanseheving og faglig utvikling gjennom Intility Academy. Gjennom kunnskapsmoduler får hver enkelt mulighet til å dypdykke og spesialisere seg i ulike fagområder. Intilianere er også lidenskapelig opptatt av teknologi og ønsker å dele engasjementet med andre. Vi har derfor startet Intility Community, hvor vi inviterer ledende fagfolk fra hele verden til å holde foredrag om aktuelle temaer.


Vi ser etter deg som:
Er nyutdannet eller har 1-3 års arbeidserfaring
Har bachelor- eller mastergrad
Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
Har gode analytiske egenskaper og forretningsforståelse
Interesseres av skjæringspunktet mellom teknologi og business
Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må men fordi du har lyst
Liker organisering og planlegging fordi det gjør hverdagen så mye enklere
Evner å få med deg andre for å løse utfordringer
Blir motivert når du får en arbeidsoppgave du ikke helt vet hvordan du skal løse
Ønsker å være med på å skape noe og få noe ut av din arbeidskarriere

Hos oss:
Blir du en del av et sterkt fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører. Intility er rangert som nummer 12 på Talkin' Clouds liste (Top 100 CSP) over de 100 mest suksessfulle og raskest voksende skyleverandørene globalt
Får du kontinuerlig faglig påfyll gjennom Intility Academy, og oppfordres til å ta sertifiseringer
Vil du jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere
Blir du en del av engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb
Får du utfordrende arbeidsoppgaver fra dag én
Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine
Betyr det noe at du kommer på jobb for vi er avhengig av din kunnskap
Må du jobbe hardt, men du kommer til å glede deg til å gå på jobb

Det er ønskelig med tiltredelse snarest, men oppstart kan tilpasses rett kandidat.

Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra vgs og høyere utdanning som vedlegg. Vi gleder oss til å lese søknaden din!