Intility AS
IT, Rådgivning, Teknologi
Fulltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 03. januar 2019
Helena Ruud Gundersen
t: 40474079
e: helena@intility.no
www.intility.no

Business Consultant, Workplace Technologies

Vil du jobbe med den nyeste teknologien for å digitalisere morgendagens arbeidsplasser?

Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper. Vi består av over 300 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Med en snittalder på 28 år, jobber vi sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte.

I Workplace Technologies jobber vi med å utvikle og levere en komplett management-plattform for den moderne arbeidsplassen. Vi har ansvaret for at over 35 000 brukere på 1 600 lokasjoner er i stand til å jobbe produktivt, mobilt og sikkert på enhetene sine. Vi leverer også ende-til-ende-løsninger for digital skilting og møterom, slik at selskapene på Intility kan utnytte kraften i morgendagens samhandling og informasjonsdeling.

Som Business Consultant i Workplace Technologies vil du få bratt læringskurve og mulighet til å skape karriere blant de mange spesialiserte områdene som utgjør avdelingen. Rette kandidater vil raskt få kunne jobbe med arbeidsoppgaver innen felt som Product Management, Project Management, Business Intelligence og Service Level Management. Vi stiller ingen krav til digitale forkunnskaper, men håper du tar med deg mye nysgjerrighet og ikke minst et sterkt ønske om å lære mer om teknologi. Nyutdannede så vel som kandidater med noen års erfaring oppfordres til å søke.


Vi ser etter deg som: 

- Er nyutdannet eller har inntil 3 års arbeidserfaring
- Har mastergrad innenfor økonomi og administrasjon, industriell økonomi, informatikk, matematikk eller tilsvarende. Bachelorgrad kan i spesielle tilfeller godtas med kompenserende erfaring
- Inspireres av hva digitalisering betyr for selskapers -produktivitet og konkurransekraft
- Vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og business
- Har gode analytiske egenskaper og forretningsforståelse
- Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må men fordi du har lyst
- Ønsker å være med på å skape noe i din arbeidskarriere
Har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner i minst ett skandinavisk språk og engelsk

Hos oss: 

- Blir du en del av et sterkt fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører. Intility er rangert som nummer 12 på Talkin' Clouds liste (Top 100 CSP) over de 100 mest suksessfulle og raskest voksende skyleverandørene globalt
- Vil du jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere
- Får du kontinuerlig faglig påfyll gjennom Intility Academy, og oppfordres til å ta sertifiseringer
- Blir du en del av et engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb
- Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine
- Vil du glede deg til å komme på jobb.  
 
I Intility er vi opptatt av at de ansatte trives på jobb og sammen med hverandre. Vi har ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener og et fotballag i bedriftsligaen. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena med familie, venner og kollegaer, eller på fjellet på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg arrangeres det flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året.

For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg lager vi middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie. 

Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning som vedlegg. Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Det er ønskelig med snarest mulig tiltredelse, men vi er fleksible med senere oppstart for rette kandidater.