KPMG
Rådgivning
Fulltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 23. september 2019
Jørgen Stenbakk
t: +47 46827713
e:
kpmg.no

Vil du bli strategikonsulent i Deal Advisory?

KPMG Deal Advisory søker nyutdannede til vår Strategiavdeling

Vi søker dyktige og ambisiøse nyutdannede til vår strategiavdeling i KPMG Deal Advisory, med oppstart i 2020. Våre kunder er primært Private Equity og større selskaper, som vi støtter med strategiprosjekter relatert til vekst og lønnsomhetsforbedring, samt kommersiell due diligence (CDD) i forbindelse med transaksjoner.

Vi tilbyr:
•Prosjekter for ledende PE-fond og Nordiske selskaper, med fokus på å løse deres viktigste og mest strategiske utfordringer.
•Aktiv rolle i alle deler av kundeprosjekter, herunder utforming av hypoteser, datainnsamling, analyse- og syntesearbeid og kundedialog.
•Utvikling av faglige og personlige egenskaper sammen med dyktige, hjelpsomme og engasjerte kolleger.
•Mulighet for korte eller lengre utenlandsopphold, samt deltagelse på internasjonale prosjekter.

Viktige egenskaper vi ser etter:
•Evne til å være kreativ med tall: Vi ser etter deg som kan kombinere sterke analytiske ferdigheter med kreativitet til å identifisere de beste data og analysemetoder.
•Evne til å komme med klare og data-drevne anbefalinger.
•Evne til å kommunisere godt, kunne forklare komplekse ideer og skape tillit hos kollega og kunde.
•Kommersiell teft og forretningsforståelse.

Vi søker kandidater på siste året av studiet – både kandidater med fullført master- og bachelorgrad i 2020 oppfordres til å søke (for bachelor-studenter kan dette gjerne være et 1-2 års avbrekk før eventuell mastergrad).

Ikke nøl med å ta kontakt med Jørgen Stenbakk (+47 468 27 713) om du har spørsmål.

Om KPMG Deal Advisory:

KPMG Deal Advisory er et integrert team med transaksjonsspesialister som leverer finansiell due diligence, kommersiell due diligence, verdivurdering og M&A-rådgivning.

En økende andel av våre prosjekter leveres på tvers av hele Deal Advisory, samt med støtte fra våre eksperter innen data-analyse. Du vil derfor oppnå en bred erfaring innen M&A-relaterte tjenester, kjennskap til data-analyse, samt en spiss som strategikonsulent.

Vi jobber med å skape verdi for våre kunder gjennom vekststrategi, oppkjøp og sammenslåing. Vårt fokus er alltid på å levere resultat, ikke kun rapport.