Fredensborg AS
Bygg, anlegg og eiendom
Sommerjobb
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 29. februar 2020
www.fredensborg.no

Vi søker Summer Interns til vårt investeringsteam

Fredensborg er et investeringsselskap eid av Ivar Tollefsen med fokus på boligmarkedet i Nord-Europa. Selskapets fire forretningsområder er boligutleie gjennom Heimstaden, boligutvikling gjennom Fredensborg Bolig, destinasjonsutvikling gjennom Fredensborg Fritid og Utleiemegleren. Fredensborg ble etablert i 1994.

Fredensborg er en aktiv, industriell og verdibasert eier med lang tidshorisont. Ekspansiv, engasjert, kapitalsterk og solid. Dette gir ro til å velge langsiktige gode løsninger for mennesker og samfunn.

Du vil få mulighet til å bidra i strategisk, kommersiell og finansiell utvikling av våre forretningsområder samt bistå på nye investeringsmuligheter. Typiske arbeidsoppgaver kan være:

* Utarbeide marked- og selskapsanalyser
* Finansiell modellering og analyse av utvalgte forretningsområder
* Sammenstilling, systematisering og vedlikehold av databaser
* Oppbygging av presentasjoner

Vi ser fortrinnsvis etter deg som til sommeren fullfører fjerde år på en relevant kvantitativ studieretning. Du er kommersielt anlagt, og samtidig trigges av analytiske og kvantitative oppgaver. For å trives i rollen er du selvgående, men liker å jobbe sammen med andre for å nå fastsatte mål. Du er analytisk og nysgjerrig som person og trives med å være en problemløser. Det faller deg naturlig å ta initiativ og du fullfører igangsatte prosjekter på en god måte. Gode kommunikasjonsegenskaper er en forutsetning for å lykkes i stillingen.

Gjennom et internship hos oss vil du få et godt innblikk i eiendomsbransjen, og lære av et dynamisk og kompetent investeringsteam i et selskap som vokser raskt. Vi setter opp arbeidsoppgaver i fellesskap, slik at du skal få muligheten til å utvikle deg faglig så vel som personlig. Vi holder til sentralt i Oslo.

Internshipet er planlagt å vare i åtte til ti uker, med forventet oppstart 15 juni 2020. Det vil være mulig med to uker ferie underveis. Arbeidsperioden avtales individuelt, og skal ikke stå i veien for studieløpet.

Søknadsfrist 29 februar 2020. Søknader vurderes fortløpende.

Vennligst legg ved karakterutskrift fra høyere utdanning og videregående sammen med søknadsbrev og CV.