Itera
Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 06. oktober 2019
Magnus Torske
t: 92661804
e: magnus.torske@itera.no
www.itera.no

Vi søker nyutdannede til Business Consulting 

Ønsker du å jobbe med strategi, forretningsutvikling og innovasjon i et team i sterk vekst? Da ser vi i Business Consulting etter akkurat deg!

Som Business Consultant i Itera vil du delta i innovative prosjekter som skaper strategiske og kommersielle resultater for våre kunder. Vi skal løfte kundene fra ett sted til et annet. For å få til det må vi tenke både strategisk, analytisk, kundeorientert, kreativt og resultatfokusert. Du vil få ansvar for analyser, strategiske vurderinger og utarbeidelse av beslutningsgrunnlag. Du vil også få muligheten til å drive oss fremover gjennom strategiske internprosjekter, delta i utarbeidelsen av prosjekttilbud og utvikle deg faglig hver dag.

Du trenger hverken kunne kode eller vite hvordan maskinlæring egentlig fungerer for å passe inn hos oss, men du må dele vår nysgjerrighet for mulighetene ny teknologi skaper og hvordan digitaliseringen endrer bransjer og åpner for nye forretningsmuligheter. Business Consulting trenger deg som evner å gjøre det komplekse tydelig og som vet at kvantitativ innsikt og kreativ idéutvikling er like viktig. Vi ser etter deg som er i ferd med å fullføre din mastergrad. Du må trives godt med å jobbe med andre og evne å tilegne deg ny informasjon raskt. Når du omgås folk, skaper du raskt tillit og bygger troverdighet gjennom solide leveranser. Vi er i sterk vekst og vi trenger deg som er motivert til å være med å bygge teamet videre!

Kan dette være deg?
Last opp søknadsbrev, CV og karakterutskrifter fra videregående og høyere utdanning. Det er også mulig å koble profilen din opp mot LinkedIn.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknader vurderes fortløpende. Søknadsfrist: 6. oktober
Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mariel Gjengstø på tlf: 415 72 177 / mariel.gjengsto@itera.no eller Magnus Torske på tlf. 926 61 804 / magnus.torske@itera.no