24SevenOffice
IT, Kommunikasjon, Teknologi
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 30. august 2020
www.24sevenoffice.com

Utvikler i 24SevenOffice

Har du faglige ambisjoner, er systematisk og analytisk anlagt? Trives du best når du kan løse problemstillinger sammen med andre? Nå søker vi både erfarne og nyutdannede utviklere som har lyst til å bli en del av teamet vårt i Skien.

Velkommen til Utviklingsavdelingen! Vi er en gjeng på 20 kolleger som sitter i moderne lokaler på Klosterøya i Skien. Som du kanskje leste i sitatet over ser vi viktigheten av tette og gode samarbeid internt på teamene og på avdelingen som helhet. Vi er stolte av å ha en lav turnover og et høyt engasjement på avdelingen - og i resten av organisasjonen. Dette bidrar til at du som ny utvikler kommer til å samarbeide med kolleger med både lang og kort fartstid i selskapet. Vi har delt inn avdelingen i mindre spesialist-team, noe som også bidrar til at hver enkelt utvikler kan fordype seg i det de brenner mest for. Vi ønsker ikke å legge noen føringer for akkurat hvilke arbeidsoppgaver/prosjekter du kommer til å jobbe med hos oss. Er du rett kandidat i form av dine personlige egenskaper, motivasjon og faglig potensiale - da finner vi den beste løsningen sammen!

Du vil få muligheten til å delta i alle ledd av utviklingsprosessen og vil ha stor påvirkning på både teknologivalg og sluttresultatet når det kommer til vårt produkt. Vårt produkt er 24SevenOffice - et 100% skybasert ERP-system - som vi var først ute i Europa med å lansere for 20 år siden. 24SevenOffice er et komplett forretningssystem der alle moduler er ferdig integrerte - fra Økonomi, Regnskap, CRM, Prosjektstyring, Timeregistrering - til samhandlingsløsninger som Epost, Filhåndtering og Kalender. Systemet er integrert mot over 200 tredjepartsløsninger innen alt fra bank, inkasso, kassesystemer, netthandel, produksjonssystemer, bransjeløsninger, forsystemer m.m. Om du ønsker å bli bedre kjent med systemet kan du bestille en gratis demo her: https://24sevenoffice.com/no/erp/trial/


"I 24SevenOffice får du jobbe med utrolig mange dyktige mennesker. Sannsynligheten for at noen er flinkere enn deg selv på noe du interesserer deg for er stor - og det betyr at du har mange kolleger rundt deg som du kan lære av. Her er det ingen som er gniene på kunnskap og deler mer enn gjerne. I arbeidshverdagen får jeg muligheten til å jobbe med mange spennende prosjekter. Et høydepunkt for meg så langt er kicket jeg får av å jobbe med funksjoner som skal lanseres på CloudCamp. Det er gøy når det kjøres demo av det du har jobbet med foran så mange mennesker!"
Jeanette Stavsholt, utvikler i 24SevenOffice siden 2016


Hvem er du?
- Vi er mest opptatt av at du brenner for faget, men relevant utdannelse er ingen ulempe.
- Teknologisk sett er det stor bredde i hva vi benytter oss av - og vi ser stadig etter ny og spennende teknologi vi kan benytte i løsningene våre. Det er en fordel om du har en viss arkitekturforståelse og kompetanse på webapplikasjoner. Relevant erfaring eller innsikt i noen av følgende teknologiområder er ønskelig: MS SQL, Cassandra, MariaDB, Javascript, HTML, CSS, React, .Net (C#), Node.js, DevOps, Microservices, skalerbarhet og agile metoder, Linux, Windows, Public Cloud

Vi oppfordrer deg til å søke selv om du ikke skulle ha erfaring med akkurat disse teknologiområdene!

Vi er stolte av våre kjerneverdier. De er: tillit, nysgjerrig, modig, vær god og spirit. Du vil med andre ord bli møtt med tillit fra dag en som ny utvikler på teamet. Vi regner med at vi kommer til å bli imponert over nysgjerrigheten din for å lære og at du ikke er redd for å komme med forslag eller ta i bruk ny teknologi. Du kommer raskt til å oppleve at vi er åpne og inkluderende, og vi tipper at dette er noe du også verdsetter. Sist men ikke minst har vi en helt egen spirit - som ikke kan beskrives - den må rett og slett oppleves.

Vi gleder oss til å høre fra deg!Kontaktpersoner:
Julie Sannerud
jsa@24sevenoffice.com

Følg linken for å søke på stillingen: https://24sevenoffice.com/no/selskapet/ledige-stillinger/