Trainee Vest
Bank og Finans, Teknologi
Trainee
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 22. januar 2018
raineevest.no

Sparebanken Vest: Trainee - Systemutvikling

Sparebanken Vest
Sparebanken Vest er landets tredje største sparebank med over 600 engasjerte og dyktige medarbeidere. Siden 1823 har vi opparbeidet oss tillit hos vestlendingen som gjør at vi har en solid markedsposisjon, og du finner oss over 35 steder i Hordaland, Rogaland og Sogn og Fjordane. Gjennom våre tilknyttede produktselskaper er vi et komplett finanshus for alle våre person- og bedriftskunder. Vi er stolt over å være et selvstendig finanskonsern med hovedkontor i Bergen med en sentral rolle i mye av den verdiskapningen som skjer på Vestlandet.

Vi søker trainee i systemutvikling
Banken er inne i et spennende digitalt skifte hvor divisjonen «Innovasjon og Kundeopplevelse» sitter i førersetet for å bygge fremtidens bank. Vi søker nå en trainee med hovedsete i Systemutvikling som ønsker å være med oss på denne reisen. Bankbransjen går mot mer åpne grensesnitt som legger til rette for å bygge løsninger på toppen av hverandres tjenester og data, med kunder som er stadig mer opptatte av gode sømløse brukeropplevelser. Dette sammen med kontinuerlig behov for forbedring, effektivisering og økt kundeforståelse gir oss noen svært spennende utfordringer og muligheter som vi gleder oss over hver dag.

I Systemutviklingsavdelingen vår vil du inngå i et faglig sterkt og inkluderende miljø sammen med rundt 90 engasjerte utviklere og testere som jobber med spennende utfordringer og moderne teknologi. Du vil også hospitere i øvrige avdelinger i divisjonen hvor du vil få delta i arbeid med forretningsutvikling, prosessoptimalisering, kundeinnsikt, UX og robotutvikling.