Trainee Vest
Bank og Finans
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 22. januar 2018
raineevest.no

Tryg: Trainee - Forretningsutvikling og rådgivning

Tryg er det tredje største skadeforsikringsselskapet i Norden med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige hvor vi forsikrer mer enn 2,5 millioner skandinavere. Vi er ca. 3400 dedikerte medarbeidere som jobber for at Tryg skal oppleves som attraktiv både for kunder og som arbeidsgiver. I en verden som forandrer seg, gjør vi det enklere å være trygg. Vi er ca. 1150 ansatte i Norge som arbeider for at bekymringer ikke skal stå i veien for våre kunders hverdag. Tryg sitt norske hovedkontor ligger i Fyllingsdalen.

Trainee - Forretningsrådgiver/Forretningsutvikler

Dersom du synes det høres spennende ut å jobbe med digitalisering, IT, utvikling av nye tjenester og produkter samt innovasjon, så er du kanskje den rette for oss. Som trainee i Tryg får du muligheten til å arbeide i to forskjellige forretningsområder/avdelinger i løpet av traineeperioden. Ved en slik rullering mellom avdelingene, er vi sikker på at du vil få en større forretningsforståelse av organisasjonen.

Arbeidsoppgaver

Som trainee i Tryg vil du fungere både som forretningsrådgiver og forretningsutvikler, samt være et bindeledd mellom de ulike forretningsområdene. Vi håper du vil gi innsikt, støtte og ikke minst utfordre kommersielle ideer, prosesser og beslutninger. Du vil ha tett kontakt med ledergruppen, mellomledere og medarbeiderne i de forskjellige forretningsområdene.