Trainee Vest
Rådgivning, Annet
Trainee
Vestlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 22. januar 2018
raineevest.no

BIR AS: Trainee - HR

BIR – vestlendingenes egen miljøbedrift er et av Norges største avfallsselskap og eies av kommune Askøy, Bergen, Fusa, Kvam Os, Osterøy, Samnanger, Sund og Vaksdal. BIR ble etablert utfra eierens behov for avfallsbehandling og selskapets aktiviteter dekker hele verdikjeden. BIR utnytter ressursene i bosset og tar ut verdier i hele kjeden. Restavfall benyttes til å produsere elektrisk kraft og fjernvarme.

Vi søker etter Trainee innen HR
HR-avdelingen i BIR AS søker etter trainee. Du vil bli en del av den daglige driften og en viktig bidragsyter inn i teamet. Du må være engasjert i faget, strukturert, ha god IT-kompetanse og inneha høyere utdannelse relatert til HR-arbeid. Du vil blant annet bistå i arbeidet med å bygge kompetanse på avdelingen, utvikle nye rutiner og fremme internservice.

Vi trenger deg som er nyutdannet, har masse energi og godt humør, er imøtekommende, som ønsker å omsette teori til praksis, og som er en superpålitelig lagspiller.

Vår trainee, vil møte fagsterke kollegaer, en stor organisasjon med ulike medarbeidere, mange spennende utfordringer og en sjelden mulighet til videreutvikle din HR-kompetanse.

Vi ønsker medarbeidere som kjenner seg igjen i våre kjerneverdier: superpålitelig, miljøpådriver, imøtekommende og lagspiller.