UNION Gruppen
Annet
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 09. januar 2020
www.union.no

Trainee

Ledig stilling som trainee i UNION

Om UNION
UNION er en uavhengig, ledende aktør i markedet for næringseiendom i Norge. Vi tilbyr tjenester innen kapitalforvaltning (private equity-fond innen eiendom), næringsmegling og analyse. Hos oss får du inngående kjennskap til eiendom som investeringsklasse. I tillegg til eiendomsfaget får du jobbe med økonomi og finans.
I UNION blir du en del av:

Et av landets beste- og bredeste fagmiljøer innenfor næringseiendom
En selskapskultur der vi jobber sammen og drar i samme retning
Et selskap med engasjerte ansatte
En mentor- og fadderordning der du får strukturert oppfølging slik at du har best mulig forutsetning for å utvikle deg personlig og faglig
Attraktive lokaler på Tjuvholmen

Traineeprogram – kapitalforvaltning, analyse og megling

Som trainee i UNION vil du ta del i vårt årlige utviklingsprogram rettet mot unge talenter. I løpet av traineeperioden vil du jobbe i alle våre avdelinger slik at du får en god forståelse for kapitalforvaltning (private equity-fond innen eiendom), analyse og næringsmegling. Du vil få inngående kjennskap til eiendomsbransjen, og hva som driver avkastningen for eiendomsinvesteringer. Oppstart august 2020.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter talenter som ønsker seg en karriere innen finans og eiendom. Du er enten i ferd med å avslutte din utdanning eller er nylig uteksaminert med en mastergrad i finans, samfunnsøkonomi, industriell økonomi, eiendomsutvikling eller tilsvarende. Vi ser etter deg som:

Er lærevillig og ønsker å utvikle deg
Er nysgjerrig
Trives med å samarbeide med andre, men samtidig er selvstendig og initiativrik
Har sterke akademiske resultater
Har gode kommunikasjonsegenskaper både skriftlig og muntlig
Har stor arbeidskapasitet

Traineeprogrammet er bare starten

Traineeprogrammet er en del av UNION Gruppens langsiktige satsing på kompetanse. Vi skal tiltrekke, utvikle og beholde de beste talentene for å opprettholde vår sterke faglige- og kommersielle posisjon i eiendomsmarkedet, samt bidra til utvikling i bransjen.

UNIONs oppdrag er å skape verdier av eiendom, men vi skal også skape verdi for våre kunder, ansatte og deg som trainee. Året som trainee i UNION skal være en god investering som ny i arbeidslivet. Etter endt program vil vi sammen komme frem til passende avdelingen hvor du vil få tilbud om fast stilling.