Askeladden & Co AS
Annet
Fulltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. januar 2020
Linn Nærup Børke
t: 99238144
e: linn@askeladden.co
www.askeladden.co

Askeladden & Co søker traineer med oppstart høsten 2020

Vil du bli en del av Norges fremste innovasjonsmiljø innen tjenester, underholdning og servering? Askeladden & Co søker traineer til vårt nyoppstartede traineeprogram høsten 2020.

Vi legger opp til 3 rotasjoner i 3 ulike selskaper med 3 ulike ansvarsområder, hvor du vil få eksponering, innsikt i og læring fra alle fasene av en start-up. Du vil få være en del av konseptutvikling og etablering av nye konsepter, løse operasjonelle utfordringer i selskaper i første driftsfase, og jobbe med strategi, finans, prosjektledelse, skalering og vekst – i både i inn-og utland. I tillegg vil du bli en del av vårt interne læringsmiljø, Askeladden Academy, og få personlig oppfølging fra din egen mentor. Programmet har en varighet på 12 måneder, med mulighet for forlengelse og nytt engasjement i Askeladden & Co eller ett av våre selskaper – eksisterende eller nystartede.

HVEM ER DU?
Du er nyutdannet eller har 1-2 års arbeidserfaring. Gjennom studier og/eller erfaring har du bevist at du har:

• Drive: Stå-på-vilje og utholdenhet – den viktigste egenskapen for å lykkes som gründer
• Kommersiell gründerånd: Innovativ, evne til å se de viktigste verdidrivere i et case og utvikle nye forretningsmodeller
• People skills: Evne til å jobbe med mennesker for å utvikle og implementere kreative løsninger på utfordrende problemer
• Problemløsningsevne: Sterke intellektuelle evner, samt en intuitiv forståelse for hva som fungerer i praksis
• Lederskapsevner: Evne til å lede deg selv og et team, samt fremme effektivt samarbeid for å drive resultater

HVORDAN SØKE?
For å søke sender du søknadsbrev, CV og karakterutskrifter fra høyskole og universitet samt videregående skole. I søknadsbrevet skriver du hvorfor du ønsker å være trainee i Askeladden & Co, og hvilke forutsetninger du har for å lykkes som trainee, gjerne relatert til de fem tingene vi ser etter.