PwC
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. mars 2020
Marie Akre-Aas
t:
e: marie.akre-aas@pwc.com

Tech Explore 2020

Har du en interesse for teknologi og er nysgjerrig på PwC?
Gjennom Tech Explore vil du få innsikt i hvordan PwC jobber med teknologi og analyse for å skape verdi for kundene våre. Vi jobber med spennende og komplekse problemstillinger som ligger i skjæringspunktet mellom strategi, forretning og teknologi. På Tech Explore får du et generelt innblikk i hva det vil si å være konsulent og hvordan det er å jobbe hos PwC som teknolog.

Tech Explore er et heldagsarrangement ved vårt hovedkontor i Oslo hvor du får være konsulent for en dag. Vi jobber i grupper med caseløsning og dagsaktuelle problemstillinger.
I løpet av dagen vil du også få innsikt i hvilke prosjekter og problemstillinger vi og kundene våre er opptatt av, og du blir godt kjent med våre ansatte på alle stillingsnivå - fra nyutdannet til partner. Arrangementet avsluttes med en hyggelig middag.

Tech Explore gir innsikt i:
Hvilke teknologiske problemstillinger og fagområder en konsulent i PwC jobber med
Eksempler på forskjellige teknologier vi jobber med i våre prosjekter
Eksempler på kundecase vi jobber med akkurat nå
Hvilke muligheter du som teknolog har i PwC
Vi søker deg som:
Studerer til bachelor- eller mastergrad (3. eller 4. kull) med en dyp forståelse og interesse for teknologi
Studerer informatikk, kommunikasjonsteknologi, dataanalyse eller tilsvarende tekniske studieretninger
Kan vise til gode akademiske resultater

Ønsker å bli kjent med PwC
Arrangementet avholdes ved vårt kontor i Oslo 22. april 2020 og er et heldagsarrangement med overnatting Du kan søke ved å laste opp CV og karakterutskrifter i PDF innen 15. Mars. Du trenger ikke å laste opp søknadsbrev, dette gjør du direkte i søknadsskjema.

Les mer på pwc.no/karriere.

Eventuelle spørsmål knyttet til arrangementet rettes til Marie Akre-Aas, tlf 47834568, e-post marie.akre-aas@pwc.com eller siw.aasarmoen, tlf 99423483, siw.aasarmoen@pwc.com.