Protector Forsikring
Bank og Finans, Annet
Internship
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. oktober 2019
www.protectorforsikring.no

Summer internship - Investering

Drømmer du om å bli aksjeanalytiker? Vi søker kandidater til summer internship 2020
Protector Forsikring er et skandinavisk selskap notert på Oslo børs. Vi har hatt rask og lønnsom vekst siden starten i 2004, og selskapets premieinntekter var i 2018 på over 4 milliarder NOK. Vi leverer landbaserte forsikringer til bedrifter og offentlige virksomheter, og distribuerer produktene gjennom utvalgte forsikringsmeglere.
Protector Forsikrings fremgang bygger på unike relasjoner til våre samarbeidspartnere og dokumentert kostnads- og kvalitetslederskap. Vi er i dag over 350 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Storbritannia.
Vår visjon er å være utfordreren, og vår kultur er basert på prestasjon, verdistyring og evnen til å tenke nytt og annerledes.
Investeringsavdelingen forvalter en stadig voksende kapital, som i dag nærmer seg NOK 11 milliarder. Kapitalen allokeres hovedsakelig til nordiske aksje- og obligasjonsmarkeder, men vår horisont strekker seg utover de nordiske grensene
Protector Forsikring ASA søker nå analytisk anlagte kandidater til summer internship i investeringsavdelingen. Du vil i løpet av sommeren hovedsakelig arbeide med aksjeanalyse, men vil også kunne bistå med andre oppgaver.
Vi ser etter deg som motiveres av ordet prestasjonskultur, og som evner å utfordre etablerte sannheter. Du er et talent som representerer gjennomføringskraft, som bretter opp ermene og legger stolthet i leveransene dine.
Arbeidsoppgaver
- Investeringsanalyse av ett eller flere selskaper
Kvalifikasjoner
- Lidenskapelig interesse for investeringer og solide analytiske egenskaper- God muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk og engelsk- Lærevillig og selvgående- Du er velkommen til å søke og vil bli vurdert uavhengig av studieretning og studieår
Stillingen innebærer interesse for, og nysgjerrighet på, Protectors idégrunnlag. Visjon, forretningsidé, overordnede mål og verdier praktiseres hver dag og du vil utfordres på dette i alle situasjoner. Du bør motiveres av ordet utfordrer og kjenne deg igjen i verdiene Troverdig, Innovativ, Modig og Engasjert.
Dette er et summer internship, men oppstartsdato og varighet kan tilpasses og avgjøres etter avtale.
Hva kan vi tilby deg?
- Verdifull erfaring- Kandidater som gjør en eksepsjonell innsats blir vurdert til fremtidig ansettelse- Gode arbeidsverktøy, dyktige kolleger, samt et utviklende og hektisk arbeidsmiljø- Oppfølging og veiledning- Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter- Moderne kontorlokaler på Aker Brygge
Hva må du gjøre for å komme i betraktning?
For at vi skal kunne vurdere dine kvalifikasjoner på best mulig måte ønsker vi at du legger ved en interessant aksjeanalyse («One Pager») til din søknad. Analysen må som et minimum inneholde en beregning av forventet avkastning, de viktigste faktorene for at det er aktuelt å investere, samt de viktigste risikomomentene. I vurderingen av kandidater vil kun kvaliteten på analysen telle.
For å bli vurdert må du trykke på «Søk her» og laste opp løsningsforslaget ditt. Du trenger ikke å legge ved noe søknadsbrev, da det er analysen som avgjør videre prosess.
Ved spørsmål eller for nærmere informasjon ta kontakt med Stian Runde (Analytiker) på telefon 942 78 240.
Søknadsfrist er 15.10.2019.