Kearney
Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 01. oktober 2019
Marius Vik Tvedte
t:
e: Marius.Vik.Tvedte@atkearney.com
www.kearney.com

Management Consultant 2020 hos A.T. Kearney

A.T. Kearney Oslo søker ambisiøse NHH-studenter for oppstart som Management Consultant i 2020!

A.T. Kearney er et av verdens ledende konsulentselskaper innenfor strategisk rådgivning, og har siden etableringen i Chicago i 1926 vært en betrodd rådgiver for mange globale virksomheter over et bredt spekter av bransjer. Vi bistår ledende nordiske selskaper med å løse varierte og utfordrende problemstillinger, relatert til eksempelvis M&A, strategiutvikling og operasjonell forbedring. Vi støtter topp- og mellomledere, og jobber tett med våre klienter for å hjelpe dem i oppnå gode og varige resultater. Vi samarbeider tett med selskaper i Norden og internasjonalt, noe som betyr at reising må påregnes.

Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr et utviklende og dynamisk arbeidsmiljø, hvor du vil få ansvar fra dag én og eksponering mot senior ledere i nordisk næringsliv. Vi gir deg muligheten til å jobbe i utlandet over kortere eller lengre perioder, samt inngå som medlem i våre internasjonale prosjektteam. Å jobbe som konsulent hos A.T. Kearney vil gi en bratt læringskurve og en solid plattform for videre karriereutvikling. Vår Oslo-enhet tilbyr det beste av to verdener: et sammensveiset og vennlig miljø lokalt, samtidig som man er del av et ambisiøst globalt firma.

Vi ser etter kandidater med:
• Sterke akademiske resultater fra utdanning på masternivå innen teknologiske eller økonomiske fag
• Gode samarbeidsevner og interesse for teamarbeid
• Sterke analytiske ferdigheter og evne til å jobbe strukturert
• Velutviklet evne til å kommunisere

Vi er fleksibel med tanke på oppstart, og kan vurdere kandidater som ønsker å starte høst 2019, samt vår og høst 2020.

Deadline:
Vi kaller inn kandidater til intervju fortløpende fra og med august, og oppfordrer derfor alle til å søke så tidlig som mulig. Siste frist er 1.oktober.

4. september arrangerer vi også "Interviewing in Consulting", der vi inviterer utvalgte studenter til caseløsningskurs, lunsj og mulighet for å teste seg i et speedintervju med våre konsulenter. Mer info finnes her: https://atkcareers.taleo.net/careersection/events/jobdetail.ftl?job=002VV

Ta kontakt med Marius Vik Tvedte dersom du har noen spørsmål.