Awilhelmsen Management AS
Bank og Finans
Fulltid
Internasjonalt
Søknadsfrist: 01. oktober 2019
Lene Jakobsen
t: 94155698
e: lj@awilhelmsen.no
awilhelmsen.no

Summer Internship 2020

Vi søker to studenter til hvert sitt analyseprosjekt i to av våre datterselskaper i perioden juni til august 2020. Det ene prosjektet vil være i Awilco og det andre vil være i Linstow.

Awilco:
Analysen vil i hovedsak knyttes til fremtidig etterspørsel etter olje i lys av fremvekst av fornybar energi, elektrifisering av transportsektoren og redusert plastforbruk. 

Linstow:
Analysen vil knyttes mot bærekraft i byggeprosesser, herunder energiløsninger og materialvalg sett i et levetidsperspektiv.

Resultatene av begge prosjektene presenteres for konsernledelsen i Awilhelmsen.

Som intern i Awilhelmsen vil du jobbe i en flat og dynamisk organisasjon. Du vil få praktisk erfaring med markedsanalyse som underlag for investeringsanalyse, og faglige utfordringer i et profesjonelt og internasjonalt orientert arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi ser etter siste års bachelor- eller masterstudenter med sterk personlig motivasjon og gode akademiske/kvantitative evner (siviløkonom, finans, strategi, industriell økonomi, sivilingeniør bygg/miljø eller tilsvarende). Det forventes at du har et godt og tydelig språk på norsk/engelsk – både skriftlig og muntlig, stor arbeidskapasitet og evne til å samarbeide effektivt med kolleger.

Søknad med CV og karakterutskrifter (videregående skole og høyskole/universitet) sendes til internship@awilhelmsen.no. Alle søknader behandles konfidensielt. 

Søknadsfrist: 1. oktober 2019
Emnefelt: “Awilhelmsen Internship 2020”