BearingPoint
Bank og Finans, IT, Rådgivning, Teknologi
Internship
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 31. januar 2018
www.bearingpoint.no

Summer Internship 2018

Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Et Summer Internship hos BearingPoint gir deg en unik mulighet til å jobbe på et eller flere utfordrende prosjekter, fortrinnsvis hos våre kunder, og ta del i hva vi gjør. Du vil lære om en konsulents hverdag samtidig som du blir kjent med oss i BearingPoint og vår kultur.Vi ser hovedsakelig etter talentfulle kandidater som går i 3. - 4. årstrinn på sin mastergrad, og som har hovedprofil innen teknologiske og analytiske fag. Ønsker du å søke må du være kvalitetsbevisst, resultatorientert og glad i å arbeide i team. Du må også ha oppnådd svært gode akademiske resultater ved din utdanningsinstitusjon.Hovedoppgavene dine under oppholdet vil være:

- Hjelpe våre kunder med å løse sine utfordringer.
- Jobb med teknologifokuserte prosjekter.
- Samle, strukturere og analysere data.
- Lage prototyper som tester ut nye teknikker og teknologier.
- Delta på workshops med kunder og holde presentasjoner.


Er du interessert? Last opp søknadsbrev, CV og karakterutskrift fra høyere utdanning samt videregående skole. Søknadsfrist er 31. januar.Mer informasjon om vår Summer Internship finnes på nettsiden www.summerinternship.no. For spørsmål angående søknaden kan du kontakte vår HR Manager Silje Lømo på e-post silje.lomo@bearingpoint.com.Om BearingPoint

BearingPoint er et uavhengig internasjonalt IT- og rådgivingsselskap med europeiske røtter og tre forretningsenheter: Consulting, Solutions og Ventures. Consulting er den rådgivende virksomheten, Solutions leverer løsninger og verktøy for digital transformasjon, regulatorisk teknologi og avansert dataanalyse, Ventures driver finansiering og utvikling av start-ups. BearingPoints kunder inkluderer mange av verdens ledende selskaper og organisasjoner. Selskapet har et globalt konsulentnettverk med mer enn 10 000 ansatte som hjelper kunder i mer enn 75 land å oppnå målbar og varig suksess.