Intility AS
IT
Sommerjobb
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. oktober 2017
Ane Ognøy Lægland
t: 92869974
e: Ane@intility.no
www.intility.no

Summer Internship 2018

Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av Intility.

Intility er en neste generasjons skyplattform og en komplett Workplace-as-a-Service- tjeneste i sterk vekst. Intility består av nær 300 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Intility oppgraderes kontinuerlig med ny funksjonalitet og inkluderer et stadig økende antall integrerte skytjenester som Microsoft Azure, Office 365, Amazon Web Services og Salesforce.

Intility er i sterk vekst, og vi søker nå kandidater til vårt Summer Internship-program. Gjennom et Summer Internship sommeren 2018 får du anledningen til å arbeide i skjæringspunktet mellom teknologi og business i et ungt miljø preget av samhold og høy kompetanse. Følgende avdelinger er aktuelle for et Internship:

Digital Advisory er ansvarlig for rådgivning, løsninger og tjenester for kundenes digitalisering. Avdelingen leverer løsninger innenfor blant annet Identity Management, Productivity, Business Intelligence og Customer Relationship Management. Avdelingen er også ansvarlig for å ivareta kundespesifikke systemer med høye krav til oppetid og sikkerhet. Som Summer Intern vil du få kunnskap om disse systemene, som gir økt effektivitet, produktivitet og konkurransefortrinn hos våre kunder.

Project Management gir deg mulighet til å jobbe med prosjektledelse i forbindelse med onboarding av nye kunder, samt endringer hos eksisterende kunder og interne prosjekter. Som prosjektkoordinator involveres du tidlig for å bidra til at løsningsdesignet optimaliseres for kunden, og du har ansvar for prosjektets vellykkede gjennomføring.

Device Services leverer tjenester, rådgivning og salg innen Enterprise Client, - MAC, -Mobility og -Print for våre 20 000 sluttbrukere. Som Summer Intern i Device Services vil du tilegne deg god produktkunnskap ved utstyrsrådgivning, være med i kundeprosjekter, og bli en del av et team som jobber med å utvikle morgendagens device management-tjenester som VDI, IoT og predictive support basert på machine learning.

Finance & Business Controlling har ansvaret for et bredt spekter av oppgaver innen kunde- og tjenesteadministrasjon, regnskap og fakturering. Som Summer Intern vil du utvikle kompetanse innen databehandling- og analyse, forståelse for prising av tjenester, og ikke minst innen digitalisering av økonomiavdelingens oppgaver.

Cloud Infrastructure har ansvaret for infrastrukturen i våre norske og internasjonale datasentre. Arbeidet innebærer utvikling av produkter og tjenester tilknyttet datasenteret, samt integrasjon med øvrige Intility-tjenester. En periode i Cloud Infrastructure vil gi deg teknisk innsikt og erfaring med internasjonale datasenterløsninger som betjener viktige samfunnsfunksjoner - med høye krav til sikkerhet, tilgjengelighet og integritet.

Vi ser etter kandidater som er nysgjerrige, initiativrike og hardtarbeidende. Vi krever ikke at du har inngående kunnskap om IT fra før, men at du er nysgjerrig på å lære mer om teknologi. Du vil jobbe tett på den operasjonelle hverdagen i Intility og få god kjennskap til selskapet og våre tjenester. Dette vil gi deg en teknologisk forståelse som gjør deg attraktiv i fremtidens jobbmarked. Riktige kandidater kan kvalifisere seg for vårt Management Trainee Program.


Vi ser etter deg som:

Er på 3. eller 4. året av et 5-årig studie
Har gode analytiske egenskaper og forretningsforståelse
Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
Interesseres av skjæringspunktet mellom teknologi og business
Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
Liker organisering og planlegging fordi det gjør hverdagen så mye enklere
Evner å få med deg andre for å løse utfordringer
Blir motivert når du får en arbeidsoppgave du ikke helt vet hvordan du skal løse med en gang
Hos oss:

Representerer du et konsept du blir stolt av
Får du utfordrende arbeidsoppgaver fra dag én
Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine
Vil du bli en del av et energisk miljø med mange sosiale eventer
Må du jobbe hardt, men du kommer til å glede deg til å gå på jobb
Får du med deg en teknologiforståelse som gjør deg attraktiv på fremtidens arbeidsmarked

Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra vgs og høyere utdanning som egne vedlegg. Vi gleder oss til å lese søknaden din!