THEMA Consulting Group
Energi, Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 25. august 2019
Snorre Thorsønn Borgen
t: 484 63 459
e: snorre.borgen@thema.no
www.thema.no

Summer intern

THEMA Consulting Group er et ledende konsulentselskap med energi- og transportsektoren som spesialområder. Vi hjelper kraftselskaper, kraftintensiv industri, transportetater, bransjeorganisasjoner, myndigheter og andre aktører med å navigere gjennom utfordringer og muligheter i en verden i rask endring.
Vår unike posisjon er tuftet på at vi er spesialister på viktige drivkrefter for utviklingen i sektorene, som politikk, markedsutvikling og teknologi, og kan bruke dette til å forstå aktørenes strategiske utfordringer og handlingsrom. Vårt arbeid støttes av analyser basert på avanserte egenutviklede modeller. THEMA jobber dypt og langsiktig med viktige kunder i Norge og Norden, og har en raskt økende oppdragsmengde i kontinentaleuropa.
Har du lyst til å prøve deg som konsulent i et av Nordens ledende konsulentselskap innen energisektoren? Som Summer Intern hos oss vil du få arbeide tett med våre ansatte i relevante prosjekter innen energi og omstillingen til fornybarsamfunnet.
THEMA søker faglig sterke og motiverte kandidater til et internship på omkring 6 uker i perioden juni-august 2020 som er interessert i å prøve seg som konsulenter i energibransjen. Vi ser etter selvstendige og omgjengelige kandidater med gode analytiske egenskaper og et ønske om å jobbe med utfordrende problemstillinger knyttet til energi- og transportsektoren. Vi vil tilpasse arbeidsoppgavene til studentenes kvalifikasjoner og inkludere dem i teamarbeid på relevante prosjekter. Oppgavene vil kunne omfatte datainnsamling, utvikling av modeller, analyser, og arbeid med fremstilling av materiale.
Vi ser etter kandidater med:- Gode akademiske resultater og sterke analytiske egenskaper- Interesse for energi-, transport eller fornybarnæringen- Ønske om å jobbe som konsulent og evne til å håndtere kunder på en god måte- Evne til å samarbeide og interesse for teamarbeid- God formuleringsevne; skriftlig og muntlig på både norsk og engelsk- Ett til to år igjen av mastergraden
Høres dette interessant ut for deg? Les mer om oss og søk på Summer Internship 2020 hos THEMA Consulting Group via våre hjemmesider! Legg ved søknadsbrev, CV, karakterutskrifter fra høyere og videregående utdanning samt eventuelle attester.
Ved spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt med oss.