Danske Bank
Bank og Finans
Sommerjobb
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 19. mars 2018
danskebank.com/en-uk/careers/Students/Pages/Students.aspx

Studentassistenter

Har du lyst til å bygge fagkompetanse innen banknæringen?

Vi i Danske Bank søker dyktige og ambisiøse økonomistudenter til sommerjobb og deltidsarbeid i vår avdeling Corporate Credit Norway i Trondheim.

Avdelingen har ansvar for at banken har effektive og gode prosesser på kredittområdet, og sørger for at bankens rutiner og policy på kredittområdet følges av bankens ulike avdelinger. Kredittenheten har ansvaret for rating av bedriftskunder og for tapsrapportering. Corporate Credit Norway har også ansvar for bankens håndtering av tapsutsatte engasjement, samt rådgivningsgruppen BM.

Som studentassistent vil dine arbeidsoppgaver omfatte rating av mindre bedriftskunder ved hjelp av bankens ratingmodeller, i tillegg til andre oppgaver etter behov. Arbeidsoppgavene vil gi deg god erfaring i regnskapsanalyse, og du vil få et godt innblikk i bankens kredittarbeid på overordnet nivå.

Vi søker to første års masterstudenter (evt. siste års bachelorstudenter) med gode akademiske resultater. Stillingene fordrer god økonomisk formalkompetanse og forutsetter en fagkombinasjon som inkluderer regnskapsanalyse og/eller årsregnskap. Du er opptatt av å lære, og har kunnskap og interesse for økonomi. Du har gode analytiske evner og kan beskrive deg selv som engasjert, initiativrik og pliktoppfyllende. Du trives med å jobbe målrettet, og presterer best når du kan jobbe selvstendig som en del av et team.

Vi tilbyr
Spennende utfordringer i et positivt og aktivt arbeidsmiljø. Dyktige kollegaer som deler kunnskap og en rolle hvor du kan bygge solid fagkompetanse innen banknæringen.

Interessert?
For mer informasjon om stillingen kan du kontakte Gruppeleder, Trine Husby Ytterås på mob. 977 13 725 eller pr mail trine.husby.ytteraas@danskebank.no.

Send søknad og CV senest 19.03.2018.