Accenture
IT, Rådgivning, Teknologi
Fulltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 19. september 2019
accenture.no/jobb

Strategy og Consulting – Graduates 2020

Accenture ønsker å skape en positiv endring for samfunnet gjennom prosjektene vi jobber med. Enten vi arbeider med digitalisering av helsevesenet slik at innbyggere kan få bedre hjelp, eller støtte toppledere med utvikling av nye markedsstrategier for å navigere gjennom økt konkurranse. Fellesnevneren for prosjektene våre er at vi alltid utfordrer tradisjonelle måter å tenke på for å skape en mer lønnsom og bærekraftig fremtid. Vår dype teknologikompetanse gjør at vi har en sterk og spennende markedsposisjon som tilbyr oss å være med på å digitalisere morgendagens samfunn.

Hos oss vil du være med på å definere og implementere morgendagens teknologiske løsninger for private- og offentlige aktører, veldedige organisasjoner og startups. Du vil jobbe i store og små prosjektteam hvor man samarbeider på tvers av avdelinger for å løse problemstillinger innenfor et mangfold av industrier. Du vil kunne være med på å skape rammene for hvordan legemidler blir håndtert i offentlig helsesektor, forme retningen for hvordan forbrukere interagerer med nye produkter innen varehandel, eller sette opp et nytt system for hvordan transaksjoner gjennomføres i finansnæring. Det er dette Accenture kaller, "work that matters"!

Vi trenger flere dyktige og engasjerte kollegaer til teamene våre! Vi ser etter deg som er i ferd med å avslutte din mastergrad med sterke resultater, er engasjert, har gode kommunikasjonsevner og som er god til å bryte ned komplekse problemstillinger på en strukturert måte. Komplekse problemstillinger krever mangfoldig kompetanse. Våre konsulenter har derfor varierte bakgrunner, hvor du finner mennesker fra blant annet økonomi, datateknologi, industriell økonomi og psykologi. Dersom du har en annen utdannelse og tenker at dette er midt i blinken for deg, vil vi gjerne høre fra deg og!

Hva kan Accenture tilby deg?
* En karriereveileder som vil gi deg støtte og gode råd gjennom hele karrieren
* Et eget trainingbudsjett til kursing i inn- og utland som lar deg tilegne deg den kunnskapen du ønsker og trenger for å forme din karriere
* Regelmessige fagsamlinger med avdelingen for samhold, opplæring og andre sosiale aktiviteter
* Rolle som veileder eller prosjektleder på våre sommerprosjekter
* Konkurransedyktig lønn og betalt overtid
* Over 20 ulike idrettsgrupper og sosiale aktiviteter (blant annet revy, månedlig fredagspub, fjellsport-, yoga- og langrennsgruppen).
* Flotte bedriftshytter til lån i Hemsedal