The Innovation Effect
IT
Internship
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 11. november 2019
Vilde Bolstad
t:
e: vilde@theinnovationeffect.com
www.theinnovationeffect.com

Spennende prosjekt for Concedo – programmeringsstudent søkes!

Oppstart: Medio november 2019
Omfang: Oppgavene er estimert å ta 30-40 timer. Arbeidet kan legges opp etter eget ønske, over noen dager eller spredt over flere uker (innen avslutning 20. desember).
Prosjektdeltakelsen er godt betalt.

Prosjektet gjennomføres som en del av The Innovation Effect (TIE) sitt skreddersydde lærings- og innovasjonsprogram. Gjennom programmet arbeider et studentteam med å løse en spesifikk problemstilling for oppdragsgiver. Her har studentene mandat til å bruke sin faglige kompetanse til å utfordre og legge frem innovative løsninger. Formålet med programmet er å stimulere til læring og utvikling for studentene som deltar, samtidig som det bringer verdi og nyskapning til selskapet. Prosjektdeltakelsen er godt lønnet med fleksible timer og lar seg enkelt kombinere med studier og annen deltidsjobb.

Bakgrunn og prosjektutfordring:
Concedo ASA er et oljeselskap med fokus på letevirksomhet på norsk sokkel. Concedo og The Innovation Effect AS har siden febuar 2019 gjennomført to samarbeidsprosjekter. I første prosjekt ble det undersøkt hvorvidt maskinlæring kan utnyttes i Concedos virke, og studentteamet utviklet bl.a. algoritmer for analyse av brønnbilder. I andre prosjekt ble algoritmene videreutviklet og implementert i et fungerende brukergrensesnitt.

Nå skal vi starte opp et tredje samarbeidsprosjekt for videre utvikling og implementering/installasjon av brukergrensesnittet. I den forbindelse søker vi en ekstra ressurs til å bistå i deler av prosjektperioden, med to konkrete og definerte utviklingsoppgaver. Arbeidet vil gjennomføres i samarbeid med to maskinlæringsstudenter som har deltatt i de foregående prosjektene.

Vi søker en Python-utvikler/programmerer med kjennskap til Python (student eller nylig ferdigutdannet), med kompetanse til å gjennomføre to definerte oppgaver:
• Legge til ny funksjonalitet i brukergrensesnittet: Batchanalyse av flere bildemapper samtidig + fortløpende visualisering av kjøretid (progress bar, gjenværende tid osv.)
• Installasjon av Python og programvare på Concedo sine PCer, for kjøring av brukergrensesnittet hos dem

Det vil gis opplæring/innføring i arbeidet fra de to maskinlæringsstudentene ved oppstart. Inkludert i prosjektarbeidet er også dokumentasjon av arbeidet i en avsluttende rapport som vil leveres til Concedo ved prosjektslutt.

Søknadsfrist: Snarest – vi rekrutterer fortløpende.

Søk ved å registrere profilen og søknaden din gjennom vår rekrutteringsplattform her.

Spørsmål angående prosjektet kan sendes til Vilde på vilde@theinnovationeffect.com.