Sopra Steria
IT, Rådgivning, Teknologi
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 31. oktober 2018
Linda Larsen
t:
e: linda.larsen@soprasteria.com
www.soprasteria.no

Sopra Steria søker Graduates 2019 (fulltid)


Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT, design eller business, som er skarp i hodet, engasjert og sosial!

Er du interessert i å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning? Brenner du for å jobbe med innovative teknologier, som blant annet HoloLens, Internet of Things, robotics eller design thinking? Sjekk ut mulighetene i Sopra Steria, som i 2017 og 2018 ble kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work.

Sopra Steria er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningrådgivning, IT-infrastruktur, utvikling, design og forvaltning.


VÅRT GRADUATE-PROGRAM

Graduate-programmet vårt er for deg som er nyutdannet. Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går parallelt med din jobb som konsulent. Det gir deg innsikt i hvordan vi i Sopra Steria jobber og tenker, og har som mål å utvikle deg til å bli en god konsulent.

Graduate-programmet går over ni måneder og består av et introduksjonsprogram, og flere faglige og sosiale samlinger både i Norge og utlandet. Hos oss er mulighetene mange, og som graduate vil du få jobbe med samfunnsnyttige prosjekter og få god støtte gjennom hele ditt første år i arbeidslivet. Vårt graduate-program er kåret til topp tre blant IT-studenter i Norge av Karrierestart.no.

KARRIEREMULIGHETER

Sopra Steria er en ende-til-ende-leverandør, og gjør alt fra idéutvikling og planlegging til gjennomføring og videre forvaltning. Det vil si at du har mange karrieremuligheter hos oss! På sikt kan du velge om du vil spesialisere deg innenfor ditt fagområde, eller om du vil jobbe med for eksempel løsningsarkitektur eller ledelse.

VI SØKER NYUTDANNEDE TIL DISSE OMRÅDENE:


APPLICATIONS:

Vi har lang erfaring med å utvikle og forvalte samfunns- og virksomhetskritiske applikasjoner. Med flere hundre konsulenter i vårt systemutviklingsmiljø har Applications et av de tyngste kompetansemiljøene i Norge. Applications jobber blant annet med tjenester innen systemutvikling og integrasjon, prosjekt- og testledelse, arkitektur, design, forvaltning og smidig metodikk. Brenner du for å jobbe med dette eller har interesse for ny teknologi som Internet of Things (IoT), maskinlæring, HoloLens-teknologi, Cyber Security eller systemutvikling generelt, er en stilling som graduate hos oss en perfekt kickstart for din karriere.


INFRASTRUCTURE MANAGEMENT CONSULTING & OPERATIONS:

Med Norges ledende kompetansemiljø innenfor infrastruktur og drift, har Sopra Steria mulighet til å levere konsulenter med både tverrfaglig kompetanse og globalt anerkjent spisskompetanse innenfor områder som teknologiarkitektur, IT Service Management, datasenter, arbeidsflate og mobilitet, samt nettverk og sikkerhet. Med stadige endringer i virksomheters behov for IT, som Big Data, mobilitet og skytjenester, blir også en solid infrastruktur stadig mer virksomhetskritisk. Brenner du for å jobbe med dette, og i tillegg har interesse for ny teknologi, Cyber Security, skyplattformer eller IT-infrastruktur generelt, er vi på jakt etter deg som graduate.


BUSINESS CONSULTING:

Business Consulting, med sine 200 ansatte, har et tungt konsulentmiljø med lang erfaring blant annet innen endringsledelse, organisasjonsutvikling, IT-rådgivning og prosjektledelse. Avdelingen jobber med forretningsutvikling og virksomhetsforbedring gjennom bedre utnyttelse av IT. De evner å forstå hvordan teknologi påvirker prosesser, organisasjoner og hvordan IT både kan åpne opp for nye forretningsmuligheter, men også være en begrensning for endringer.

VI SER ETTER DEG SOM:

• har høyere utdanning (master-/bachelorgrad) innen teknologi eller business

• har gode karakterer

• er kjapp til å tilegne deg ny kunnskap

• synes ny teknologi er spennende, og vil jobbe med mulighetsrommet ny teknologi gir

• har god forretningsforståelse og gode kommunikasjonsevner

• er flink til å jobbe i team

• kan flytende norsk, både skriftlig og muntlig


VI KAN TILBY DEG:

• et unikt og spennende graduateprogram som gir en pangstart på karrieren

• mye ansvar og variasjon av prosjekter hos store kunder

• mulighet for deltakelse på Microsoft University

• et sosialt arbeidsmiljø og et bredt faglig nettverk

• en arbeidskultur hvor kunnskapsdeling står høyt

• seks uker ferie

• gode forsikrings- og pensjonsordninger

• bidrag til medlemskap i SATS Elixia

• flotte bedriftshytter i Hemsedal, Kvitfjell og Beitostølen


SLIK SØKER DU:

Søk ved å klikke "send søknad" på denne siden. Husk å legge ved karakterutskrifter fra hele studieløpet inkludert vgs-karakterer. Du kan som et alternativ til søknadstekst velge å laste opp en video hvor du forteller kort om deg selv, hva du ønsker å jobbe med og hvorfor du ønsker å jobbe i Sopra Steria.

Tiltredelse: August 2019


Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Linda Larsen på linda.larsen@soprasteria.com.