Itera
Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 06. oktober 2019
Magnus Torske
t: 92661804
e: magnus.torske@itera.no
www.itera.no

Sommerjobb som forretningsrådgiver i 2020

TEST UT LIVET SOM KONSULENT I ET AV NORGES MEST INNOVATIVE SELSKAPER

I Itera er vi spesialister på å skape digital virksomhet. Vi brenner for strategi, design og teknologi, og jobber tverrfaglig for å få frem kraften i kombinasjonen. Vi er realiseringspartner for virksomheter som ønsker å bringe samfunnet videre gjennom å utnytte mulighetene som ligger i gode brukeropplevelser og fremtidsrettet teknologi.
PEOPLE. PASSION. PURPOSE.

Vi inviterer dyktige og engasjerte studenter til å jobbe hos oss sommeren 2020. Sammen med et tverrfaglig team av forretningsrådgivere, UX designere, utviklere og testere vil du få muligheten til å jobbe på reelle prosjekter hos våre kunder. Du vil bryne deg på strategiske vurderinger i en teknologisk kontekst og være med på å utvikle spennende og innovative løsninger for noen av Norges ledende virksomheter!

Sommerjobb som forretningsrådgiver
Business Consulting i Itera løser forretningsmessige utfordringer i skjæringspunktet strategi, digitalisering og innovasjon. Sammen realiserer vi løsninger for våre kunder som er innovative, kundeorienterte og lønnsomme. Vi søker nå studenter som vil tre inn i rollen som forretningsrådgiver sommeren 2020. Dette er en unik mulighet til å få en smak av livet som konsulent i ett av Norges fem mest innovative selskaper. Du vil utfordres og utvikles gjennom oppgaver som spenner seg fra viktige analyser til strategiske vurderinger.

Her kan du høre om erfaringene til to tidligere sommerstudenter:
o Fredrik: https://www.youtube.com/watch?v=hXd5TpcEHFw
o Stine-Mari: https://www.youtube.com/watch?v=1LftcYXfkJ4&feature=youtu.be

Vi ser etter studenter som:
o er i 3. eller 4. studieår med gode akademiske resultater
o interesserer seg for hvordan digitalisering endrer bransjer og forretningsmodeller
o vil lære mer om skjæringspunktet strategi, design og teknologi
o trives i team og som evner å tilegne seg ny informasjon raskt
o er nysgjerrig på konsulentrollen og Itera som en fremtidig arbeidsgiver.


I Itera verdsetter vi hverandres kompetanse og lidenskap. Det som inspirerer oss er faglig utvikling, nyskapning gjennom godt samarbeid og å ha det gøy på jobb. Som sommerstudent inviteres du derfor til en rekke aktiviteter som kick-off, fagdag, hyttetur og sommerfest.

Vil du være en del av vårt sommerteam i 2020? Søk nå! Søknader vurderes fortløpende.

Endelig søknadsfrist er 6. oktober.

Lenke til søknadskjema finner du nedenfor. Last opp søknadsbrev, CV og karakterutskrifter. Du kan også koble profilen din opp mot LinkedIn.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Magnus Torske på tlf. 926 61 804 eller på magnus.torske@itera.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!