EY
Regnskap og revisjon, Rådgivning
Deltid
Vestlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 28. november 2019
EY Norge
t:
e: rekruttering@no.ey.com
www.ey.no

Revisormedarbeider deltid

For første gang tilbyr EY deltidsjobb innen revisjon i Bergen!

Vi ser etter to kandidater som ønsker karriere innen revisjon og som vil jobbe med dataanalyser, digitalisering og bærekraft.

Tidsrommet for stillingen vil være fra januar 2020 – juni 2020 med mulighet for å forlenge deltidsjobben til man er ferdig med studiene, samt selvsagt mulighet for fast ansettelse ved endt studie.

Arbeidstid vil være tilpasset studiehverdagen din og ha en stor grad av fleksibilitet. Det forventes at antall timer levert tilsvarer cirka en 20 % stilling.

Arbeidssted vil være i våre flotte og moderne kontorlokaler på Marineholmen i Thormøhlens gate 53 D, med bybanestoppet på Florida bare to minutter unna. Noe av arbeidet vil også utføres ute hos kunder i regionen, men det stilles ikke krav om at man har bil.

Muligheten

Som ansatt i EY Bergen vil du være en integrert del av flere av våre kundeteam som jobber med revisjon og attestasjonstjenester for regionens ledende selskap. Dine arbeidsoppgaver vil omfatte planlegging og utførelse av revisjonshandlinger og -oppdrag. Du kommer tett på kundene og bidrar aktivt med å kvalitetssikre den økonomiske informasjonen virksomheter gir til sine interessenter. Du vil jobbe tett med revisjonsteamet og ledelsen i virksomhetene med støtte i global metodikk og moderne verktøy. Videre får du en Counselor som følger opp din utvikling og blir en sentral støttespiller. Nødvendig opplæring vil bli gitt i forkant av de første oppdragene.

Som deltidsansatt hos oss vil du møte faglige og personlige utfordringer, og hverdagen er variert og spennende. Vi setter din utvikling i fokus og gir deg en unik mulighet til å bli kjent med EY, våre ansatte og kunder. Du får muligheten til å jobbe med en spennende kundeportefølje i et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø. Teamet du er en del av vil kunne bestå av både revisorer, rådgivere og advokater der vi spiller på lag og gjør hverandre gode. Du vil selvsagt også få delta på våre sosiale aktiviteter. Betingelsene er konkurransedyktige og denne stillingen vil være den perfekte deltidsjobb for den rette kandidaten.

Den rette kandidaten

Er engasjert, entusiastisk og har mot til å gå foran
Har god forretningsforståelse og interesse for næringslivet i regionen
Er en god lagspiller med integritet
Ønsker en karriere innenfor revisjon

Kvalifikasjoner for stillingen

2. - 5. års student ved høyere økonomisk utdannelse med gode akademiske resultater
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Er du den rette?

Vi gleder oss til å høre fra deg! Send inn søknad via våre hjemmesider og legg ved CV, et kort motivasjonsbrev og karakterutskrift fra videregående skole, høyskole/universitet. Søknadsfrist er 28. november.

Ved spørsmål er du velkommen til å kontakte Truls Nesslin på telefon 926 15 420 eller på mail truls.nesslin@no.ey.com

Ved spørsmål om søknadsprosessen er du velkommen til å kontakte Nina Longva på tlf 901 76 633 eller på mail nina.h.longva@no.ey.com

Realiser ditt potensial. Søk nå.


EY er en ledende aktør innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift, forretningsjus og transaksjonstjenester. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer, og vårt omfattende tjenestetilbud betyr at vi kan tilby deg varierte karriere- og læringsmuligheter. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Slik kan vi levere bedre tjenester til kundene våre og sette preg på samfunnet. Selv om vi jobber i team, så er individuell utvikling kjernen i vår kultur. Fra global mobilitet til innovativ opplæring – vi tilbyr muligheter for at du skal forbedre din faglige og personlige kompetanse i et motiverende miljø.