Netlight Consulting AS
IT, Rådgivning, Teknologi
Fulltid
Østlandet
Søknadsfrist: 31. mai 2018
Olof Kinell
t:
e: olof.kinell@netlight.com
www.netlight.com

Recruiter

Vil du bygge Oslos råeste IT- og management konsulentselskap? Vil du i fremtiden være med å bringe Netlight til neste europeiske by? Det finner vi ut sammen. I Netlight blir du del av en arbeidsplass som ble kåret til en av Norges og Europas beste av Great Place to Work institute i 2017. Hvorfor ble vi det? Jo, fordi vi er 900 kollegaer som bryr seg om hverandre og som vil bli bedre sammen.

Om rollen
Som Talent Search Konsulent hos Netlight vil du jobbe med å tiltrekke, ansette og utvikle talenter. Dette gjøres gjennom relasjonsbygging, employer branding, men ikke minst ved å gjennomføre fulle rekrutteringsprosesser fra search til closing av dine nye kollegaer. Du vil bli en del av et erfarent team og bli en sentral del av kontoret gjennom tett samarbeid med konsulenter fra andre team.

Hvem søker vi?
Vi søker deg som er initiativtagende, målorientert og som har stor gjennomføringsevne! Du må være fremoverlent og komfortabel med oppsøkende kontakt og like å jobbe med mennesker. Du er ydmyk nok til å ta imot konstruktiv feedback, men vi forventer (og gleder oss til) at du også kommer med dine bidrag for å videre bygge teamet.

Du har:
• Nylig fullført utdanning på MSc nivå innen Økonomi, Markedsføring, Kommunikasjon el. (eller fullfører denne før sommeren 2018).
• Stor interesse for, og gjerne kunnskap om, teknologi, forretning, og konsulentbransjen.
• Gjerne erfaring med telefon som arbeidsverktøy.

Vi har:
• Konkurransedyktige betingelser.
• Arbeidssted ved vårt sentrale kontor midt på Karl Johan i Oslo. Noe reising må påregnes, både internasjonalt og til våre samarbeidsuniversiteter i Norge.
• Unge, skarpe og ambisiøse kollegaer som gleder seg til å bli kjent med deg!
• Bred variasjon av sosiale og faglige tilbud.
• Sterkt internasjonalt miljø, samt 2 årlige utlandsreiser med hele Netlight.
• Kompetanseutviklingsprogrammer, kurs/konferanser og mentorskap som en del av Netlight Professional Program.

Prosessen videre
Vi har allerede startet å treffe kandidater, og kommer til å invitere inn relevante søkere til intervju fortløpende, så send inn din søknad så snart som mulig. Vi ser for oss oppstart aug-sept 2018.
Send your application or questions to olof.kinell@netlight.com