Rystad Energy
Energi, Olje og gass
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. oktober 2017
www.rystadenergy.com

Oljeserviceanalytiker - fast stilling

Ønsker du å utfordre deg selv og andre analytikere i olje- og gassindustrien ved å ta en del i oljeserviceteamet til Rystad Energy?

Siden starten i 2004 har Rystad Energy vokst kraftig og leverer i dag data, analyser, transaksjons- og strategi-rådgiving til energiselskaper, leverandører, banker, investorer og myndigheter over hele verden. Rystad Energy er ledende innenfor detaljerte analyser rundt oljeservicemarkedet og planlegger å styrke oljeserviceteamet med 1-2 oljeserviceanalytikere høsten 2018. Vi søker ambisiøse og motiverte kandidater med sterke akademiske resultater, analytisk legning og interesse for oljeservicemarkedet.

Typiske analyseområder vil være plattformer, subseautstyr, borerigger, offshore fartøy, brønntjenester og vedlikeholdsmarkedet. Oljeserviceteamet er en del av analyseavdelingen i Rystad Energy og har ansvar for å vedlikeholde og utvikle våre databaseprodukter innenfor oljeservice. Dette innebærer å samle og analysere informasjon samt presentere dette overfor kunder i Norge og internasjonalt. Arbeidet vil gi dyp innsikt inn i oljeindustrien globalt og analytikere vil jobbe tett med våre konsulenter, programmere, selgere og markedsførere.

Arbeidsted vil være på attraktive lokaler på Aker Brygge og noe reising må beregnes. Registrer søknad på vår søknadsportal innen 15. oktober.

Legg ved søknadsbrev inkl. CV, karakterutskrifter fra høyere og videregående utdanning og evt. attester samlet i en pdf-fil. Ved spørsmål, kontakt VP HR Violeta Zoric på: violeta.zoric@rystadenergy.com