EnkelEksamen
Kommunikasjon, Teknologi, Annet
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 28. februar 2019
enkeleksamen.no

Lyst til å revolusjonere dagens undervisningen i økonomiske fag?

EnkelEksamen søker deg som snart er ferdigutdannet og som ønsker å revolusjonere dagens undervisningen i økonomiske fag.

Vil du være med på å ta utdanningsbransjen i en ny (og bedre!) retning, samtidig som du hjelper tusenvis av studenter med å lære mer? Er du ferdigutdannet med en bachelor eller master i økonomiske fag i løpet av våren 2019? Ønsker du å undervise i økonomiske fag på nett til studenter som trenger din bemerkelsesverdige evne til å lære bort og formidle?

Du er en som gjennomfører målene du setter deg og som bidrar i alle faser i kursproduksjonen.

Innsatsen du gjør hos oss kommer til å ha en positiv effekt på studentenes hverdag, enten de har som mål å bestå økonomifagene, å oppnå toppkarakter eller å forberede seg til jobben de drømmer om.

Vår plan

EnkelEksamen er et lite, jovialt og faglig dyktig selskap i STOR vekst, med hårete vekstambisjoner. I dag dominerer vi markedet for eksamenskurs til økonomi- og ingeniørstudenter med 20 eksamenskurs på nett. De siste årene alene har vi hjulpet mer enn 20 000 studenter.

I 2019 skal vi oppgradere mange av våre kurs og produsere nye verdensklassekurs.

Du vil være med å forme et ungt og fremoverlent miljø. I dag er vi fire fulltidsansatte og syv deltidsansatte. I løpet av de neste tre årene skal vi være 20 fulltidsansatte. Du kan spille en viktig rolle i denne utviklingen.

Din rolle

Hos oss får du fullt ansvar for planlegging, produksjon og oppfølging av eksamenskurs på nett i økonomiske emner. I tillegg til å levere kurs i verdensklasse skal du hjelpe EnkelEksamen med å forbedre kvaliteten på alle våre kurs. Du vil også i løpet av 2019 få mer lederansvar i vår produktavdeling.

Er du faglig sterk? Er du rå på formidling? Kunne du forklart konseptet om rentes rente bedre enn Warren Buffett selv? Har du lyst til å skape noe nytt og bidra til utvikling i utdanningsbransjen? Da er denne stillingen riktig for deg.

Klikk på linken for å se full stillingsannonse.