Deloitte
Bank og Finans, Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 28. mars 2019
deloitte.no

Konsulent / Senior Konsulent

Har du lyst å utgjøre en forskjell i samfunnet ved å bidra til å bekjempe økonomisk kriminalitet; hvitvasking, bestikkelse eller korrupsjon? Dette er din mulighet til å bli med i Deloitte's voksende Forensic miljø.

Forensic er en del av vår Financial Advisory avdeling og tilbyr rådgivningstjenester knyttet til mislighetsrisiko, anti-korrupsjon og hvitvasking. Vi har også et høyt kvalifisert granskningsteam som utfører undersøkelser og granskninger, inkludert innhenting, sikring og analyse av elektronisk informasjon. Teamet vårt er tverrfaglig og innehar kompetanse innen regnskap- og finans, dataanalyse, jus og bransjespesifikke problemstillinger.

Hva blir din rolle?
Som en del av vårt Forensic team vil du bistå bedrifter i ulike bransjer med å forebygge økonomisk kriminalitet, etterleve regelverk og utføre granskningsoppdrag. Du vil delta på varierte granskning- og rådgivingsprosjekter og raskt få en rolle med mye ansvar og bratt læringskurve.

Sentrale arbeidsoppgaver
• Bistå virksomheter med å beskytte sin merkevare og sitt omdømme gjennom proaktiv rådgivning om virksomhetens eksponering for hvitvasking, bedrageri, korrupsjon og andre mislighetsrisikoer
• Undersøke våre klientens risikoeksponering, og gi nyttige og praktiske råd om risikoreduserende kontroller og tiltak for hele virksomheten
• Rådgi og bistå våre klienter med implementering av praktiske metoder og systemer slik at de er i stand til å etterleve lover og regler knyttet til økonomisk kriminalitet
• Delta i tverrfaglige granskningsteam som undersøker mistanker om misligheter, korrupsjon, annen økonomisk kriminalitet eller brudd på retningslinjer.

For mer informasjon om Forensic, se vår hjemmeside.

Hvem er vi på jakt etter?
Som person er du god til å skape relasjoner, samarbeider godt med andre, og møter alltid kollegaer og kunder med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Vi forventer at du er motivert for å lære, viser integritet og tar ansvar for at det du leverer har høy kvalitet. Det er også viktig for oss at du liker å fordype deg i problemstillinger og har øye for detaljer. Det vil være muligheter for å jobbe på større prosjekter internasjonalt, så det er fordelaktig om du er åpen for noe reisevirksomhet.

Kvalifikasjoner
• Økonomisk, teknisk eller samfunnsvitenskapelig utdannelse på masternivå med gode akademiske resultater
• Fordelaktig med noe relevant arbeidserfaring etter studiene, gjerne innen bank- og finansbransjen, men dette er ikke et krav. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke
• Sterk analytisk kompetanse
• Gode skriftlige formuleringsevner både på norsk og på engelsk

Hva kan vi tilby deg?
I Deloitte har vi et arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid. Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives, og har et variert tilbud til ansatte både innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter. De første ukene hos oss vil du få delta på en rekke kurs som er skreddersydd for å gi deg en bratt læringskurve. Du vil få en unik mulighet til å bli kjent med dine kollegaer, både faglig og personlig, gjennom et intensivt kursprogram og sosiale arrangementer. Deretter skjer mye av læringen «on the job».

I Deloitte vil du få mulighet til å jobbe på prosjekt innenfor mange ulike bransjer, tilpasset dine kvalifikasjoner og interesser. Du vil få tildelt egen fadder og coach som sammen vil sørge for at du får den støtten og utviklingen du trenger for å lykkes i rollen og til å bli den beste utgaven av deg selv gjennom fokus på dine styrker og vekstmuligheter.

What impact will you make?
Arbeidet ditt vil utgjøre en forskjell hver eneste dag samtidig som du vil trives i en dynamisk og resultatorientert kultur preget av inkludering og samarbeid. Vi har mer enn bare forhåpninger om å finne løsninger. Vi ønsker å bidra på en måte som utgjør en positiv og essensiell forskjell for de rundt oss, våre oppdragsgivere og samfunnet som helhet. Hos Deloitte vil du ha ubegrensede muligheter til å oppnå suksess og realisere ditt fulle potensiale.


Ønsket oppstart: august 2019

Vi ser frem til å motta din søknad!

Til din informasjon benytter vi oss av evne- og ferdighetstester som en del av rekrutteringsprosessen. Vi benytter oss også av en tredjepart til å utføre bakgrunnssjekk for å bekrefte informasjon som fremkommer i din CV og annen søknadsdokumentasjon. Ytterligere informasjon vil bli gitt til aktuelle kandidater. Vi gjør oppmerksom på at bakgrunnssjekk ikke utføres uten samtykke fra søkeren.