ACOS
Bank og Finans, Helse, IT, Offentlig sektor, Teknologi
Fulltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. juni 2018
www.acos.no

Konsulent, rådgiver og prosjektleder

Vi søker nyutdannede som ønsker å være med å digitalisere Norge.

ACOS utvikler og implementerer programvare for offentlig og privat sektor. Firmaet har vokst hvert år siden oppstart og er i dag Norges 19. største norskeide IT-selskap. Vi jobber med det siste innen teknologi for å digitalisere store og viktige samfunnsaktører i Norge. Finanstilsynet, departementene, Sbanken, Norges forskningsråd, Oslo kommune og NAV er bare noen av våre 450 kunder.

ACOS er et ekte norsk gründerfirma som startet i en garasje på Sotra for 20 år siden. Vi har nå vokst til å bli 150 ansatte, og vi har fortsatt planer om videre ekspansjon. Vi søker derfor etter nyutdannede til stilling som digital konsulent/prosjektleder.

Hvem søker vi etter?
ACOS ønsker å gi nyutdannede en mulighet til å være med å digitalisere Norge i praksis. Vi ser etter deg som ønsker å gå inn rollen som konsulent, rådgiver og prosjektleder for innføring av ACOS programvare og gjennom dette være med å digitalisere våre kunder.

For å lykkes hos oss må du ha interesse for IT, digitalisering, prosjektledelse og organisasjonsutvikling. Som konsulent eller prosjektleder vil du få nytte av kunnskapen fra mange av fagene du har studert. Prosjektledelse, IT, strategi, økonomisk styring og organisasjonsutvikling er bare noe av det du får bruk for hos oss.

Mulighetene i ACOS er mange, og du vil tidlig få stor innflytelse i bedriften og jobbe med egne prosjekter. Når du jobber i vårt firma får du være med å bestemme arbeidsmengde og oppgaver, og du vil få ansvar ut ifra evner og ønsker. Vi er også bevisst på at våre ansatte skal ha et tilfredsstillende forhold mellom jobb og fritid.

Hvorfor jobbe hos oss?
Vi er store nok til å få jobbe med viktige kunder, og flinke nok til å vinne oppdrag i konkurranse med de største konsernene. Likevel er vi liten nok til at du som ansatt får stor innflytelse i selskapet.

I ACOS har vi kontroll på alle delene av verdikjeden. Vi både utvikler, selger, leverer og supporterer våre løsninger. Som ansatt hos oss vil du derfor raskt lære og forstå hele verdikjeden av hva som må til for å levere gode IT-løsninger og lykkes med digitalisering i praksis. Vi kommer også tett på våre kunders behov. Det gjør at du raskt vil lære hvordan viktige samfunnsorganisasjoner jobber, og hvordan vi kan være med å digitalisere deres arbeidsprosesser.

ACOS leverer samfunnsnyttige produkter. Det vil si at våre kunder er helt avhengig av våre løsninger og de tjenestene vi tilbyr for å kunne utføre sin jobb. Du vil derfor få en viktig og meningsfull jobb som er med å støtte opp under viktige samfunnsstrukturer og funksjoner i Norge.

Hos oss vil du også få muligheten til å fortsette å lære. Vårt fagfelt er stort, og både vi og våre kunder er i rask endring. Det gjør at du vil få muligheten til å tilegne deg mye ny kunnskap og utvikle din kompetanse innenfor digitalisering, IT, prosjektledelse og de fagområdene vi jobber med.

I tillegg er det mange andre fordeler, som at du får jobbe i et firma:

med 150 engasjerte ansatte som brenner for det vi driver med
som verdsetter hver eneste ansatt og tar godt vare på de som jobber der. Det er kanskje derfor at over 50 ansatte har jobbet der i 10 år eller mer.
der du som nyansatt får et skikkelig innføringsløp når du begynner, fordi vi vet hvordan det er å være ny i en jobb
der du får jobbe i en IT-bedrift som ikke er mannsdominert. Hos oss er kvinneandelen for bedriften 40%, og 2/3 av ledergruppen er kvinner.

Greit å vite

Trodde du det var langt til Straume på Sotra? Du bruker lengre tid til Flesland enn til våre kontorer på Sotra fra Bergen. Det tar 15 minutter fra sentrum til ACOS sine moderne kontorer på Straume Teknologisenter.
Trodde du det var kø til Sotra? Bor du i Bergen kjører du mot køen både til og fra jobb.
Trodde du at du må jobbe i et stort konsern for å jobbe med programvare som blir brukt av mange? Vår programvare er i dag i bruk av flere hundre tusten brukere, og vi vinner stadig kontrakter fra og i konkurranse med de store konsernene.

Vi søker nå etter flere nyutdannede konsulenter/prosjektledere som ønsker å være med å digitalisere Norge.

Vi har kontor både i Bergen (Straume) og i Oslo.