A.T. Kearney
Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. februar 2019
www.atkearney.no/careers/faq

Konsulent hos A.T. Kearney

A.T. Kearney bistår ledende nordiske selskaper med å løse varierte og utfordrende problemstillinger, relatert til eksempel M&A, strategiutvikling og operasjonell forbedring. Du vil helt fra starten av inngå som et fullverdig medlem i våre prosjektteam. Din rolle vil gå ut på å utvikle modeller og analyser, og sammen med teamet utarbeide og kommunisere anbefalinger til våre klienter.
A.T. Kearney samarbeider tett med selskaper i hele Norden og internasjonalt, noe som betyr at reising er en naturlig del av hverdagen.

Vi kan tilby:
Vi tilbyr et svært utviklende og dynamisk arbeidsmiljø. Du vil få ansvar fra dag én, eksponering mot seniore ledere i nordisk næringsliv, muligheter for korte eller lange utenlandsopphold, samt deltagelse på internasjonale prosjektteam. Å jobbe som konsulent hos A.T. Kearney vil gi en bratt læringskurve og en solid plattform for videre karriereutvikling. Vår Oslo-enhet tilbyr det beste av to verdener: et sammensveiset og vennlig miljø lokalt, samtidig som man er del av et ambisiøst globalt firma.

Vi ser etter kandidater med:
• Gode resultater fra utdanning på masternivå innen teknologiske eller økonomiske fag
• Sterke analytiske evner og evne til å jobbe strukturert
• Gode samarbeidsevner og interesse for teamarbeid
• Velutviklet evne til å kommunisere

Vi gjennomgår søknadene fortløpende.