Microsoft University (1)
IT, Teknologi
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 28. februar 2019
www.microsoft.no/university

Konsulent

Vil du bli en del av det store "Microsoftmiljøet"? Har du lyst til å jobbe med de mest innovative aktørene i markedet? Da er Microsoft University noe for deg! Microsoft University gir deg opplæring med lønn og fast jobb.

Microsoft University er et utdanningsprogram som drives av Microsoft for Microsoft sine partnere og kunder i Norge. Programmet ble initiert som et svar på kompetanse - og arbeidskraft-mangelen i et stadig ekspanderende marked. Programmet består av et kort intensivkurs (ca seks uker) der du får opplæring og sertifiseringer med full lønn. Deretter går du rett ut i jobb hos en ledende norsk Microsoft-partner eller kunde. Med Microsoft University vil du ikke bare få jobb i en dynamisk bransje i utvikling, men også en unik kompetanse som vil være ettertraktet i mange år fremover.

For en Microsoft University-kandidat dreier det seg ikke bare om faglig utvikling. Microsoft University er også en nettverksarena hvor mange av morgendagens fremste IT-hoder møtes. Kandidatene blir godt kjent med hverandre gjennom de fem til seks ukene kursene varer. Man bygger nettverk, relasjoner og vennskap.

Microsoft University søker personer med ulik bakgrunn, og ser etter deg som er nyutdannet med minimum tre års høyere utdannelse og interesse for ett eller flere av følgende områder: Økonomi og administrasjon, Informatikk, datateknikk, programmering, spilldesign, spill-programmering, mobil app-utvikling, webutvikling, informasjonssikkerhet, kommunikasjon og informasjonsteknologi, E-business, digitale medier, IT-økonomi.


Microsoft University har oppstart i begynnelsen av august, og søknadsfristen er 28 februar. Når du søker på Microsoft University søker du på jobb i alle våre partnerorganisasjoner samtidig. Selve kurset foregår i Oslo, men vi har jobbmuligheter flere steder i Norge.

Når du sender inn din CV og søknad vil den gå direkte til vår rekrutteringspartner Glasspaper People. De vil ta seg av screeningen og førstegangsintervju med kandidatene. Det etterfølges av videre møter og intervjuer med Microsoftpartnere dersom en eller flere av partnere finner deg interessant. Dette skal sikre best mulig match mellom kandidat og arbeidsgiver. Alle som blir ansatt av våre partnere går rett inn i jobb som konsulenter eller utviklere etter endt opplæring.

Vi har annonser på Finn.no fra 1.oktober 2018 til søknadsfristen 28.februar 2019 (søkeord Microsoft University). Søknad sendes til people@glasspaper.no og merkes "Microsoft University". Du kan også lese mer om programmet på våre hjemmesider www.microsoft.no/university.

25 oktober besøker vi NHH. Meld deg på bedriftspresentasjon dersom du vil høre mer om programmet og våre spennende partnere.