Vivento AS
IT, Rådgivning, Teknologi
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 31. januar 2019
Ivar Eckhoff
t: 98255020
e: ivar.eckhoff@vivento.no
www.vivento.no

Har du lyst til å jobbe med digitalisering i et norskeid konsulentselskap i sterk vekst?

Vi søker etter nyutdannede med interesse for digitalisering og kan du litt om områder som kunstig intelligens, robotisering eller stordata så er det supert!

Hvem er vi?
Vi er en god konsulentgjeng som elsker å bringe verdi til kundene våre, gjennom å tilrettelegge for gode digitale løsninger. Vi får bryne oss på mange ulike problemstillinger og bransjer – samtidig som vi har støtte og kan dele kunnskap og erfaringer med hverandre. At hver arbeidsdag er forskjellig, er ikke en klisje, men en takknemlig sannhet. Det gjør oss til engasjerte og lojale konsulenter, med både profesjonalitet og godt humør. Det kommer våre kunder til gode.

Hvordan er det å jobbe i Vivento?
Vi jobber med fagområder i rivende utvikling hver eneste dag og engasjementet innenfor alle områder av digital omstilling er stort. For at du skal ha trygghet til å utføre jobben på best mulig måte trenes og sertifiseres du innen dine fagområder, får oppdrag som passer din utvikling og jobber med konsulenter du alltid lærer mer av. Selv om du ofte jobber ute hos dine kunder samles vi jevnlig for faglig utveksling og sosialt samvær. Alle ansatte har en personlig utviklingsplan og utviklingssamtaler gjennomføres fra to til seks ganger per år avhengig av plan og behov. Din trivsel er viktig for oss og vi legger vekt på at ansatte har en god balanse mellom privat- og arbeidsliv.

Ønsker du å lese mer om stillingen så trykker du på lenken til stillingsannonsen.

Vi ser frem til å høre fra deg.