Trainee Vest
Rådgivning, Annet
Trainee
Vestlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 22. januar 2018
raineevest.no

Keolis: Trainee HR

Mobilitetsaktøren Keolis Norge er operatør av Bybanen i Bergen. Hver dag sørger våre vognførere, trafikkoperatører og renholdere for at Bybanens om lag 45 000 passasjerer får en sikker, behagelig og punktlig reise. Våre sikkerhetsstatistikker er blant de beste i Europa, og kundetilfredsheten vår er høy. I dag er vi cirka 125 ansatte og holder til på Kokstadflaten.

Keolis Norge er del av Keolis-gruppen, verdensleder innen bybanedrift og en av Europas største aktører innen kollektivtransport. Keolis er et fransk selskap med oppimot 60 000 ansatte på verdensbasis og en omsetning på over 5 milliarder euro. Selskapet opererer i 16 land og innen alle typer transportløsninger.

Vi skal være den foretrukne mobilitetspartneren innen sømløse og fremtidsrettede mobilitetstjenester. Vår ambisjon er å bli en multimodal operatør i markedet for kollektivtrafikk i Norge.

Keolis Norge er i vekst, og til vårt dyktige team søker vi nå en strukturert og initiativrik kollega med ønske om å utvikle seg innen HR-området.