Gambit Hill + Knowlton
Kommunikasjon, PR, Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 29. september 2019
Ingrid Høstbjør
t: +47 91812431
e: ingrid.hostbjor@hkstrategies.com
www.gambit.no

Juniorkonsulent

Drømmer du om å skape endring, legge fremtidens strategier for bedrifter, eller fortelle historier som berører og engasjerer? Eller kanskje alt på én gang? Da er du den vi ser etter!

Gambit Hill+Knowlton er et av Norges største kommunikasjonsbyråer, og nå leter vi etter juniorkonsulenter som brenner for å lage smart kommunikasjon som kan endre morgendagen.

Hvem er du?

Du er både selvstendig og en lagspiller, og trives med å tenke utenfor boksen. Det er høyt tempo hos oss, så du må være noenlunde strukturert og like å sjonglere mange baller i luften. Til gjengjeld får du kreativt spillerom innenfor trygge rammer, og får bryne deg på mange ulike bransjer, kunder og oppgaver.

Nysgjerrig er ditt mellomnavn og du liker å følge med på det som rører seg der ute. Vi vil at du skal bruke det du kan om media, sosiale medier, markedstrender, politikk eller samfunn i arbeidet ditt.  

I tillegg kan vi friste med et spennende utviklingsløp. Hos oss får du delta på flere ulike kurs og treninger som kickstarter karrieren din, og det finnes muligheter for utveksling til et av våre internasjonale kontorer.

Hvem er vi?

Gambit er en mengde ulike hoder, med spisskompetanse og et bredt fagmiljø innenfor (nesten) alt mellom himmel og jord. Vi er markedsførere, politikere, medievitere, journalister, designere, siviløkonomer, kreatører, samfunnsvitere og mye mer, fordelt på tre ulike avdelinger for markeds-, selskaps- og samfunnskommunikasjon.

Det som kjennetegner oss er at vi hver dag jobber for å få ut historiene til våre kunder gjennom smart kommunikasjon. I Gambit får du mulighet til å jobbe med alt fra kreative kampanjer, eventer, merkevarebygging og tradisjonell PR, til bærekraft, investor relations, politikk, krisehåndtering og mye mer.

Kundelisten vår består av små og store selskaper og merkevarer, både norske og internasjonale. I Norge er vi over 60 ansatte med kontorer i Oslo og Stavanger. Internasjonalt har Hill+Knowlton Strategies over 2000 strateger, innholdsprodusenter og historiefortellere på over 80 kontorer.

Når er oppstart? 

Fast stilling som juniorkonsulent har oppstart høsten 2020 eller etter avtale.  


Send oss en søknad senest 29. september 2019. 

 I søknaden vil vi at du:  

Forteller oss hvem du er og hvorfor du skal bli vår nye kollega. 

Velger ut et selskap, en organisasjon eller en person som har en kommunikasjonsutfordring og beskriver hvordan du ville ha løst den. 

 Søknaden skal være på én A4-side, der de to punktene over besvares med en halv side hver.

Legg ved CV, vitnemål og eventuelt attester.