Firstpoint
IT, Rådgivning, Teknologi
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 28. februar 2018
Truc Nguyen
t: 94809468
e: truc.nguyen@firstpoint.no
www.amestosolutions.no

Junior Business Intelligence Consultant | Oslo/Bergen, oppstart høsten 2018

Er du nysgjerrig, liker utfordringer og evner å finne smarte løsninger i møte mellom teknologi og forretning? Vi i Firstpoint BTC ser nå etter nye medarbeidere i Bergen og Oslo!

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter lærevillige juniorer som har lyst på en reise inn i den digitale skyen. Vi er spesielt interessert i unge mennesker med utdannelse eller erfaring innen økonomi eller teknologi, som har et ønske om å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og forretning. I tillegg til den formelle og faglige kompetanse legger vi også stor vekt på de personlige egenskapene hos våre nye medarbeidere. Hva man kan er én ting, men minst like viktig er hvordan man forvalter sin kunnskap og kompetanse. Et brennende engasjement, læringsvilje og evne til å turnere endringer, er nøkkelegenskaper hos våre medarbeidere. I tillegg bør man også ha et våkent blikk for markedet og god forretningsforståelse.

Firstpoint lever av å bygge bro mellom teknologi og forretning for virksomheter innen både det private og offentlige. Mange av selskapets oppdrag handler om å optimalisere arbeidsprosesser og tilpasse dem en strukturert informasjonsflyt. Vi ønsker å tiltrekke oss nysgjerrige medarbeidere som kan kunsten å tilpasse seg en verden i stadig endring. Å ha en god driv og sunn innstilling er alfa og omega i vår bransje. Ved siden av å kunne tilegne seg ny kompetanse, er det en fordel om man besitter evnen til å tenke utenfor boksen.

Ender du opp som en av de utvalgte, er veien åpen for en plass på Firstpoint Academy i samarbeid med Microsoft University. Les mer om programmet og søknadsprosessen her: www.firstpoint.no/academy