Trainee Vest
Media
Trainee
Vestlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. februar 2019
raineevest.no

Journalist med flerkulturell kompetanse

For at vi skal kunne formidle det som skjer i vår region bedre og mer innsiktsfullt trenger vi journalister med ulik bakgrunn og erfaring. Vi søker etter en trainee som har et sterkt ønske om å bli journalist.

Arbeidsoppgaver
Som trainee hos Bergens Tidende får du muligheten til å tilegne deg bred erfaring innen journalistikk. Våre journalister dekker politikk, økonomi, kultur, krim, helse, sport og løpende nyheter. I tillegg har vi egen debatt og kommentaravdeling. I traineeperioden får du mulighet til å jobbe på flere av disse avdelingene.

Kvalifikasjoner
BT ønsker å sikre et bredt mangfold i redaksjonen. Søkerne må ha flerkulturell kompetanse i form av språk og nettverk fra store innvandrergrupper fra land utenom Vest-Europa, og bør kunne formidle perspektiver med bakgrunn i egen innvandring eller tilhørighet i en minoritetsgruppe.

Hos oss kommer du til å få muligheten til å lære deg våre verktøy og systemer. Men vårt viktigste verktøy er språket, og du må derfor være språksikker. Det er en fordel dersom du behersker flere språk enn engelsk og norsk.
Vi ser primært etter noen som har fullført høyere utdanning.

Personlige egenskaper
Vi søker etter noen som er lærevillig og nysgjerrig. Hos oss er det en stor fordel å være iderik og kunne jobbe godt selvstendig. Vi samarbeider mye på tvers av avdelinger, og du må derfor trives med å samarbeide med andre.

Vi har fokus både på et godt og sosialt arbeidsmiljø og kompetanseutvikling av den enkelte. Vi har flere arrangement i løpet av året som inkluderer blant annet en fagdag, flere interne kurs, sommerfest og faglunsjer.
Vi ønsker å høre fra deg som er både kunnskapssøkende og villig til å utvikle egen kompetanse, og som vil bidra til å dele av din egen kompetanse.

Vi tilbyr
Deltakelse i tviklingsprogrammet til Trainee Vest
Medlemskap i BergenUP
Lønn etter avtale