Longship
Bank og Finans
Fulltid
Internasjonalt
Søknadsfrist: 18. desember 2019
longship.no

Investment intern

Private equity internship i Oslo

Vi tilbyr internship hos oss fra og med januar 2020. Arbeidsoppgavene vil bestå i analyse av potensielle oppkjøpsmuligheter i det norske markedet, samt deltagelse i investeringsprosesser. Du vil være en integrert del av teamet, og arbeidserfaringen vil være svært verdifull for en videre karriere innenfor finans og næringsliv. Vi ser etter en analytisk lagspiller, som er svært selvgående og har lidenskap for investeringer og ønsker å lære mer om aktivt eierskap.

Den rette kandidaten må beherske norsk og engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig, samt være dyktig i Excel og Powerpoint. Tidligere relevant internship/arbeidserfaring teller positivt.

Vi søker kandidater som kan jobbe 2-5 dager i uken. Varighet av internship vil bli mellom 1.5 og 6 måneder. Arbeidsmengde per uke og oppstartsdato kan tilpasses den rette søkeren.

Søknad sendes til recruiting@longship.no, og må inneholde kortfattet søknadsbrev, CV og karakterer fra høyere utdanning. Tilbakemelding på søknad vil gis innen 21. desember.

Om Longship AS:
Longship investerer i norske små- og mellomstore selskaper med et stort vekstpotensiale, gjennom kontrollinvesteringer. Longship AS ble etablert i 2015 av et erfarent team på fire personer med tilsammen over 80 års erfaring fra private equity. Longship AS har syv ansatte og holder til i lokaler sentralt i Oslo. Longship AS er rådgiver til Longship Fund I LP, som har kommitert kapital på NOK 1.4 milliarder.