Mnemonic AS
IT, Teknologi
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 13. oktober 2019
www.mnemonic.no

Internship: Management Consultant i vår GRC-avdeling

Internship: Management Consultant i vår GRC-avdeling

Vil du ha et internship i Nordens ledende IT- og informasjonssikkerhetsselskap?

HVORFOR MNEMONIC?
- mnemonic er Nordens ledende selskap innen IT- og informasjonssikkerhet, og en betydelig aktør i det europeiske sikkerhetslandskapet.

- Vi har noen av de mest spennende oppdragene i Norge: åtte av de ti største selskapene i Norge er våre kunder, samt en rekke store offentlige aktører.

- Selskapet dekker et bredt spekter innen IT- og informasjonssikkerhet, et fagfeltene i stor vekst


HVA GJØR GRC?
- Gjennom vårt internship vil du bli en del av mnemonics Governance, Risk & Compliance-avdeling (GRC). I GRC jobber vi med utfordringer innen styring av digitale prosesser, sikkerhetsledelse, risikostyring og –strategi, samt etterlevelse av personvern- og sikkerhetskrav. Hos oss kommer man svært tett på beslutningstakerne, og man blir ansett som en pålitelig sparringspartner i strategiske beslutninger.

- I løpet av sommeren vil du få bryne deg på skarpe oppdrag for reelle kunder. Vårt fagfelt er informasjonssikkerhet og dette vil gjenspeiles i dine arbeidsoppgaver. Noen av arbeidsoppgavene dine vil inkludere implementering og utvikling av rammeverk, risikovurdering og hjelp til etterlevelse av nye lovkrav fra EU (som GDPR).

- Du vil bli en del av et sterkt og kompetansefokusert fellesskap hvor du systematisk og metodisk vil være med på å identifisere, vurdere og håndtere risiko i det mest spennende sikkerhetsfaglige miljøet i Norden


HVEM ER DU?
- Du har teknologi- og forretningsforståelse.

- Du studerer teknologi eller økonomi, og er på tredje eller fjerde året i studieløpet.

- Du kommuniserer godt både på norsk og engelsk.


PRAKTISK INFORMASJON
Arbeidssted er sentralt i Oslo. Internshipet varer i seks uker med muligheter for sommerferie. Intervjuer vil bli gjennomført i Oslo i løpet av oktober/november.

Send søknadsbrev, CV og karakterutskrift til e-postadressen:

rekruttering@mnemonic.no

Merk e-posten med emnefelt: «GRC INTERNSHIP»

Deadline: 13. oktober kl. 23.59