Gjensidige
Bank og Finans
Internship
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 24. mars 2019
www.gjensidige.no

Internship innen Forretningsutvikling - Oslo

Vi tilbyr internship innenfor disse områdene:

1. Bedrift og Landbruk (B&L)
Gjensidige er en ledende leverandør av forsikring og pensjon til norsk næringsliv. Bedrift og Landbruk er den største resultatenheten i forretningsdivisjonen, og arbeider proaktivt i markedet med salg av skadeforsikring, person og pensjon til landbruket og bedriftsmarkedet. Du vil arbeide med å sikre god operativ utnyttelse av CRM-aktiviteter i salgsorganisasjon, administrative oppgaver og ad-hoc utfordringer. I tillegg vil du bidra til samhandling på tvers av geografi og roller internt i B&L.

2. Produkt Person Nordic (Produktutvikler)
Området har hovedansvar for produktutvikling og lønnsomhetsoppfølging av alle personprodukter innenfor privat- og næringslivssegmentet i Norge, Sverige og Danmark. Det jobbes tett med øvrige deler av konsernet og målet for avdelingen er å tilby markedets beste produkter og løsninger for kundene våre. Stillingen vil innebære å gjennomføre og jobbe med markeds- og konkurrentanalyser, samt analyser knyttet til det offentlige helsetilbudet. Kandidaten vil også delta i prosjekter vedrørende produkt- og tjenesteutvikling innenfor helseforsikring. Vi ser etter deg som studerer innenfor helseøkonomi, økonomi eller analyse og er interessert i å arbeide med å fremme menneskers liv og helse gjennom helseforsikring.

3. Digital Forretningsutvikling
Vi ser etter deg med et «digitalt hode» som vil være med å skape de beste digitale kundeopplevelsene innen skadeforsikring. Du vil bli del av et team som arbeider tett opp mot andre fagmiljøer i Gjensidige, da spesielt IT-miljøene. Du vil måtte sette deg inn i teknisk arkitektur for å kunne utfordre og skape de beste digitale løsningene og jakte på ny teknologi som kan bidra til å utvikle oss videre. I tillegg vil du arbeide med å kontinuerlig forbedre våre digitale løsninger gjennom å analysere, argumentere og foreslå forbedringer. For å lykkes i denne rollen ser vi etter deg som er nyskapende og nysgjerrig, med en god forståelse for hvordan teknologi kan settes sammen for å løse kundens behov. Du har enten økonomisk eller teknisk utdannelse og er up to date når det gjelder teknologiske trender.

Om deg
Studentene vi ser etter ønsker relevant arbeidserfaring ved siden av studiene, og studerer fortrinnsvis innen fagfeltet økonomi, teknologi og/eller forretningsutvikling. Du må være selvgående og ta eget initiativ, siden du vil få ansvar for egne oppgaver. Du skal enten begynne, eller være i gang med 3. eller 4. året (master). Du vil få et godt innblikk i en spennende bransje ved å samarbeide på tvers av avdelingene. Derfor bør du være god med mennesker og glad i å bygge nettverk både innenfor og utenfor organisasjonen vår.

Vi ønsker en person som bidrar til utvikling av vår avdeling, og da vektlegges dine personlige egenskaper høyt. Du bør ha god forståelse for hvordan teknologi kan understøtte forretningsprosesser og være en habil bruker av Office-pakken.

Om jobben
Som Internship kandidat hos oss vil du få muligheten til å lære hvordan vi arbeider med prosesser fra begynnelse til slutt, og du vil skaffe deg praktisk erfaring. Du må kunne holde i stort og smått på samme tid, og kunne stille opp når det trengs.

Internshipet er timebetalt, og er beregnet til å fylle en 20 % stilling ved siden av studiene gjennom studieåret 2019 / 2020. Oppstart er august 2019 og arbeidssted er på hovedkontoret i Oslo.

Send med karakterutskrift sammen med søknad og CV. Karakterutskriften lastes opp under øvrige dokumenter. Skriv tydelig i annonsen om hvilken av disse internshipene du ønsker å søke på, eventuelt prioritert rekkefølge.

Søknadsfrist 24.mars 2019 på gjensidige.no/jobb
Ved spørsmål kontakt oss på student@gjensidige.no

Bli med på Gjensidigedagen
Vil du vite mer om Gjensidige, og menneskene som jobber her? Bli med på Gjensidigedagen 22.mars. For mer informasjon, se gjensidige.no/gjensidigedagen eller https://www.facebook.com/events/2160096580721322/