UNICEF Norge
Annet
Fulltid
Internasjonalt
Søknadsfrist: 23. februar 2020
www.unicef.no

Internship hos UNICEF

Ønsker du et spennende og lærerikt år, og en døråpner til en internasjonal karriere? Hvert år tilbyr UNICEF i samarbeid med NHH Aid et unikt og utfordrende internship for deg som ønsker å lære mer om internasjonalt utviklingsarbeid.

Om UNICEF

UNICEF (FNs barnefond) er verdens største hjelpeorganisasjon for barn med tilstedeværelse i 190 land og territorier.UNICEF er barnas viktigste forkjemper. Vår visjon er en verden der hvert barns rettigheter blir fulgt. Som en viktig del av FN, har vi en unik gjennomslagskraft. Sammen med våre partnere kjemper vi for å redde barns liv, beskytte de mest sårbare og bygge en bedre fremtid i verdens mest belastede områder.

Om Internshipet

Internshipet innebærer ett semester ved UNICEF Norge i Oslo, og ett semester ved UNICEF Malawi i Lilongwe. Vi ansetter to interns fra NHH, hvor den ene starter i Malawi og den andre i Norge, for så å bytte lokasjon etter semesterslutt.

I løpet av året som intern vil du få unik kunnskap om hvordan UNICEF jobber for å sikre barns rettigheter på et globalt plan, og i Norge. Du vil få en unik erfaring fra internasjonalt utviklingsarbeid, innsikt i FN-systemet og vårt påvirkningsarbeid i Norge.

Hos UNICEF Norge vil du være en del av vårt Agile team som løser problemstillinger på tvers av vår organisasjon. Du kan forvente å samarbeide med flere av våre avdelinger og fordype deg i ulike fagområder. Eksempler på arbeidsoppgaver kan være kampanjeplanlegging, gjennomføring av arrangementer, være UNICEFs representant på NHHs karrieredag «karriere med mening», dialog med næringslivet, holde foredrag og mer analytiske arbeidsoppgaver som dataanalyse. Du vil lære mer om markedsføring og hvordan UNICEF Norge systematisk arbeider med fundraising ut mot næringslivet.

Hos UNICEF Malawi vil du arbeide i utdanning - og Social policy avdelingen. Arbeidsoppgavene hos utdanningsavdelingen innebærer administrative oppgaver opp mot gjennomføringen av utdannings-prosjekter i tillegg til feltturer. Feltturer gir deg unik innsikt i den implementerende delen av UNICEFs arbeid.

Innen Social Policy arbeider du med økonomisk analyse av både finansiering og spending rettet mot utdanning. Kombinasjonen utdanning og Social Policy gjør at du får dratt veksel av kunnskapene du har opparbeidet deg ved NHH i tillegg til at du får spennende innsikt i UNICEFs viktige arbeid for utdanning.

Tidligere interns har jobbet med forebygging og respons i forbindelse med nødsituasjoner i landet, prosjekter som satser på utdanning for jenter, dataanalyser, kartlegging av landets utdanningssituasjon og planlegging av besøk fra bidragsytere. I tillegg vil du være et mellomledd mellom UNICEF Norge og UNICEF Malawi, samt dele dine opplevelser som intern gjennom NHHaid sin blogg og i sosiale medier. Oppholdet i Malawi vil gi deg en utvidet horisont og kjennskap til en verden du sannsynligvis ikke vet så mye om fra før. Du blir en del av et sosialt og internasjonalt miljø i Lilongwe, og reiselystne får mulighet til å oppleve hva Malawi og nabolandene har å by på.
Vi søker deg som:

- Er underveis i studieløpet ved NHH og fortrinnsvis har gjennomført en bachelorgrad.
- Trives med teamarbeid
- Har gode dataferdigheter
- Er selvstendig med stå-på-vilje- Har analytiske egenskaper
- Har interesse for humanitært arbeid
- Kommuniserer godt med formuleringsevne på både norsk og engelsk
- Det er en fordel om at du har hatt ett eller flere ulandsopphold tidligere.

Vi oppfordrer alle som har spørsmål til å sende mail til personalkonsulent i UNICEF Norge, Kristin Aase på kristin.aase@unicef.no.
Om du har konkrete spørsmål om oppholdet til Malawi kan vår nåværende intern, Mandius Thorleifsson kontaktes på theo.mandius.thorleifsson@unicef.no.

Søknadsfrist 23.02.2020. Søknad/ motivasjonsbrev skal skrives på engelsk
CV, søknad og karakterer skal sendes til stilling@unicef.no

For mer info om UNICEF Norge og UNICEF Malawi sjekk ut vår nettside og instagramkontoer:
https://www.unicef.no/
Instagram: Norge: unicefnorgeInstagram
Malawi: unicefmalawi