Danske Bank
Bank og Finans
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 30. august 2019
danskebank.com/en-uk/careers/Students/Pages/Students.aspx

Summer Internship – Corporate Finance

Som ledd i vår satsning på Corporate Finance søker Danske Bank ambisiøse kandidater for internships.

Danske Bank Corporate Finance er en ledende nordisk rådgiver på fusjoner, oppkjøp og egenkapitaltransaksjoner. Vi kombinerer god forståelse av det nordiske kapitalmarkedet med et omfattende utvalg av finansielle løsninger som tilbys av Danske Bank-konsernet. Corporate Finance-teamet består av mer enn 80 erfarne medarbeidere i Oslo, London, København, Stockholm og Helsinki.

Som intern i vårt team vil du delta i vårt arbeid med fusjoner og oppkjøp, kapitalmarkedstransaksjoner og finansiell rådgivning til ledende industrielle og finansielle aktører i Norden. Arbeidsoppgaver vil inkludere selskaps- og industrianalyse, verdsettelse, samt utarbeidelse av presentasjoner, prospekter og lignende.

Du blir del av et offensivt, resultatorientert miljø hvor en dyktig medarbeider raskt vil få betydelig ansvar og muligheter. Interns vil delta i våre prosjekter på lik linje med våre faste ansatte, med grundig opplæring og tett oppfølging.

Vi søker etter kandidater som kan jobbe sommeren 2020 eller andre perioder i løpet av høst- eller vårsemesteret. Vennligst oppgi i søknaden når du er tilgjengelig. Vi søker personer med 1-2 år igjen av en relevant utdanning (siviløkonom, sivilingeniør eller tilsvarende) med gode resultater. Du er analytisk av natur og trives med å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø. Du har sterk interesse for finans og er ambisiøs, lærevillig og ansvarsbevisst.

Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Vi tilbyr:
Danske Bank Corporate Finance tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår. Som intern hos oss får man sammen med dyktige kollegaer jobbe med store norske og internasjonale kunder. Vi holder til i nye lokaler på Aker Brygge.

Interessert?
Skriftlig søknad med CV, karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning, samt eventuelle relevante attester sendes innen 30.08.2019.

Spørsmål til stillingene kan rettes til Kristoffer Repstad (tlf: +47 412 00 865) eller Henrik Gunnarsson (tlf: +47 406 44 783). Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Se www.danskebank.com/corporatefinance for mer informasjon om Danske Bank Corporate Finance.