Rystad Energy
Energi, Olje og gass, Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 11. oktober 2019
www.rystadenergy.com

Internship – Analytiker

Ønsker du å utfordre deg selv og andre analytikere i olje- og gassindustrien ved å ta en del i analyseavdelingen til Rystad Energy? Vi søker analytiker interns til et av verdens ledende rådgivningsselskap innen olje, gass og energi.

Siden starten i 2004 har Rystad Energy vokst kraftig og leverer i dag data, analyser, transaksjons- og strategirådgiving til energiselskaper, leverandører, banker, investorer og myndigheter over hele verden.

Analyseavdelingen består av fem grupper: E&P, Shale, Oilfield Service, Markets og Renewables, og vi søker motiverte studenter med sterke akademiske resultater og analytisk legning til å støtte vår research for sommeren. Analytikere i Rystad Energy har ansvar for å vedlikeholde og utvikle våre databaseprodukter og rapporter ved å samle samle og analysere informasjon samt presentere dette overfor våre kunder globalt.

Varighet på internship er normalt ca. 8 uker i perioden juni-august, men dette kan avtales individuelt.

Registrer din søknad på vår søknadsportal innen 11. oktober. Legg ved søknadsbrev inkl. CV, karakterutskrifter fra høyere og videregående utdanning samt eventuelle attester samlet i en pdf-fil.

Ved spørsmål, kontakt Audun Martinsen på tlf. 480 77 611 eller audun.martinsen@rystadenergy.com.