Oslo Economics
Rådgivning
Internship
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 20. september 2019
www.osloeconomics.no

Internship 2020

Vil du bli bedre kjent med et av landets ledende miljøer innenfor samfunnsøkonomisk rådgivning? Vi søker etter kandidater til internship 2020.

Oslo Economics tilbyr økonomiske analyser og gir råd til bedrifter, myndigheter og organisasjoner. Våre analyser gir innsikt i komplekse problemstillinger og gir kundene grunnlag for å treffe gode beslutninger.

Våre konsulenter er eksperter innenfor en rekke fag- og bransjeområder og knytter denne kunnskapen til våre kunders omgivelser. Vi arbeider innenfor bransjer som konkurranse- og næringsøkonomi, helse og legemidler, samferdsel, offentlig forvaltning, energi, IT, kultur/idrett, næringsmiddelindustri, og tele/media. Vi ønsker å bli bedre kjent med spennende kandidater og ser etter interns for 2020.

Har du spesialisering innen samfunnsøkonomi, eller er du interessert i hvordan samfunnet formes?
Har du gode akademiske resultater?
Har du gode skriftlige og muntlige formuleringsevner?
Vil du bli kjent med et ledende fagmiljø?

Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Søkere som forventes å være ferdige med studiene i løpet av 2021 eller 2022 vil bli prioritert. Som intern i Oslo Economics vil du få mulighet til å jobbe med dagsaktuelle og faglig interessante problemstillinger.

Vi arbeider hardt for å ta vare på et godt arbeidsmiljø som tiltrekker seg de beste hodene. Vi er et relativt ungt miljø med engasjerte medarbeidere. Oslo Economics holder til i trivelige lokaler sentralt i Oslo.