Arthur D. Little
Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. februar 2017
www.adlittle.no

Arthur D. Little søker ekstra intern

Etter åpningen av nytt kontor i Oslo i 2016 har Arthur D. Little opplevd høy vekst og stor pågang. Grunnet nye prosjekter og behov for mer ressurser søker vi nå en ekstra intern for å styrke vårt Oslo kontor i perioden mars til juni 2017.

Arthur D. Little ser etter en talentfull student med en genuin interesse for teknologi og digitalisering. Vi kan tilby en unik mulighet i til å vokse i et innovativt miljø hvor man kan forvente å få mye ansvar fra et tidlig stadium.

Arbeidsoppgavene vil være varierte, men vil hovedsakelig bestå i å assistere våre nordiske partnere og norske konsulenter i å levere konsulenttjenester av høy kvalitet. Søkere må være i sluttfasen av sine studier innen økonomi- eller ingeniørrettede fagområder og vise til høye faglige kvaliteter.

Ettersom Arthur D. Littles kontor i Oslo er nyoppstartet setter vi høye krav til selvstendighet og evne til å skape tillit hos kunder og kollegaer. Mye av arbeidet vil foregå i tett samarbeid med ansatte fra andre internasjonale kontorer, hvilket gjør at internasjonal erfaring vil være en stor fordel.

Om oss:

Arthur D. Little er et internasjonalt konsulentselskap med kontorer i 25 land globalt. Som verdens første konsulentselskap stiftet i 1886 har vi innovasjon i DNAet og har bistått mange ledende internasjonale selskaper med å koble innovasjon, teknologi og forretningsutvikling. Vår nordiske organisasjon består av over 50 konsulenter med spisskompetanse innen innovasjon og teknologiledelse. Fra våre kontorer i Oslo, Stockholm og Göteborg bistår vi et bredt utvalg av små og store selskaper i hele Norden med å implementere ny teknologi og utvikle organisasjoner for en ny digital hverdag.

Ønskede kvalifikasjoner:

- Svært selvstendig og fleksibel
- Gode kommunikasjonsevner
- Internasjonal erfaring
- Sterke faglige kvalifikasjoner
- Fullført bachelor innen økonomi eller ingeniørrettede fagområder
- Erfaring med innovasjon eller gründervirksomhet er en fordel

Reising og arbeid utenfor normal arbeidstid må kunne
påberegnes.

Stillingen er på 100 % og ønsket oppstart er i mars. Internshipet varer i 3 måneder med mulighet for
forlengelse høsten 2017.

Hvordan søke:

Send din søknad til nordic.recruitment(at)adlittle.com

Søknaden skal inneholde følgende:
• Søknadsbrev
• CV
• Karakterer fra høyere utdanning
• Mulig oppstartsdato

Søknadsfrist er 15. februar

Dokumentene må enten være i Microsoft Word (.doc) eller Adobe Acrobat (.pdf) format. Vedlegg må ikke være større enn 2 MB/hver

Har du noen spørsmål angående søknaden, vennligst kontakt vår rekruteringskoordinator:

Birgitta Jacobson
Tlf: +46 8 5030 65 00
E-mail: nordic.recruitment(at)adlittle.com