Infima
Bank og Finans
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 13. oktober 2019
www.infima.no

Infima søker ny M&A Intern

Infima er en ledende uavhengig Corporate Finance rådgiver med fokus på salg, oppkjøp og fusjoner (M&A). Vi har vært rådgiver på noen av de største, komplekse og utfordrende transaksjonene i Norden. Grunnet økt oppdragsmengde og ekspansjon søker vi nå nye interns til sommeren 2020.
Vi ser etter engasjerte og selvgående studenter med interesse for M&A, finans og næringsliv. Vi ønsker studenter som har påbegynt høyere utdannelse (siviløkonom, sivilingeniør eller annen relevant bakgrunn) med meget gode akademiske resultater. Vi ser fortrinnsvis etter de med 1-2 år igjen av påbegynt utdannelse. Det er ingen geografiske begrensninger ettersom vi legger opp til at studenten kan jobbe deltid fra sitt studiested. For sommeren 2020 er det ønskelig at man jobber på kontoret i Oslo, hvis studiene tillater det.
Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et utviklende og krevende internasjonalt kompetansemiljø. Våre partnere/rådgivere har hatt sentrale lederposisjoner i næringslivet og har lang erfaring fra både industri og finans. Du får en viktig rolle i et Corporate Finance/M&A miljø i vekst. Hos oss får du gode muligheter til faglig og personlig utvikling.
Legg ved søknad, CV (valgfritt om det skrives på engelsk eller et skandinavisk språk) og karakterutskrift fra høyere utdanning