KLP Banken AS
Bank og Finans
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 17. januar 2019
klp.no

Har du lyst til å bli vår nye kundekonsulent?

KLP Banken har nå inntil flere stillinger ledige som Kundekonsulent, både fast stilling og vikariat. KLP Banken søker etter aktive medarbeidere som vil få muligheten til å være positive bidragsytere i et profesjonelt bankmiljø for dagene som kommer. Vi ønsker deg som har interesse for Bank, som ønsker å gi gode opplevelser til våre kunder og som har gode kommunikasjonsevner.

Du er ryddig, organisert og tar ansvar. Du trives med å jobbe i et høyt tempo og kan håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig. Du er samarbeidsvillig og bidrar til et godt arbeidsmiljø i en svært hektisk hverdag.Vi jobber mye i team og derfor er det viktig at du er engasjert i arbeidet og er en dyktig lagspiller. Du er tilpasningsdyktig, tar til deg informasjon raskt og utfører arbeidet med nøyaktighet.

Arbeidsoppgaver:
- Besvare nye og eksisterende kunder på spørsmål vedrørende KLP Bankens produkter og tjenester på chat, telefon, e-post og post
- Utøve god kundebehandling gjennom tilpasset kommunikasjonen til hver enkelt kunde
- Skape gode kundeopplevelser og yte det lille ekstra
- Bidra med å videreutvikle avdelingen gjennom forbedringsarbeid for økt effektivitet
- Bidra til at avdelingen når sine mål innen god kundebehandling, effektivitet og forbedringsarbeid
- Knytte kunden tettere til KLP ved å informere om/tilby andre produkter

Ønskede kvalifikasjoner:
- Minimum 3 års høyere utdannelse utover videregående skole, nyutdannede oppfordres til å søke
- Erfaring fra kundesenter og/eller bank/kredittkortselskap er en fordel
- Erfaring fra lean og forbedringsarbeid er en fordel
- Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, flytende norsk og engelsk
- God tallforståelse

Send din søknad elektronisk med vedlagt CV og relevante vitnemål og attester innen søknadsfristen 17.01.2019. Har du spørsmål vedrørende stillingene, kan du kontakte leder for kundesenteret, Mette Rinde på telefon 90971676.

Om arbeidsgiveren

KLP Banken AS er et heleid datterselskap av KLP. KLP Banken er inndelt i to forretningsområder, personmarked og offentlig marked. KLP Banken er en direktebank med spesiell oppmerksomhet på KLPs medlemmer og pensjonister. Banken tilbyr gode boliglånsbetingelser, gode innskuddsrenter, brukervennlig selvbetjening og god service. Personmarked er lokalisert til Oslo. Les mer om oss på klp.no