Handelsbanken
Bank og Finans
Deltid
Vestlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. oktober 2017

Handelsbanken Fana søker sommer-og studentvikar!

Studerer du? Er du opptatt av skape gode kundeopplevelser? Nysgjerrig på en karriere i bank, men ikke hvilken som helst bank?

Da søker du stillingen som sommer-/studentvikar ved Fana- kontoret.

I Handelsbanken setter vi alltid kunden i fokus. For å lykkes og trives hos oss drives du av å skape gode kundeopplevelser og er uredd i møte med andre mennesker. Det er vanskelig for oss å si konkret hvordan arbeidshverdagen din vil se ut, men griper du mulighetene vil du involveres i det meste som skjer på kontoret. Vi ser derfor etter deg som har driv, som tar initiativ og som er nysgjerrig på vår måte å drive bank på.

Ønskede kvalifikasjoner:
• Helst ser vi at du er på ditt siste bachelorår eller
påbegynt mastergrad, men er du riktig kandidat så merker vi det
• Relasjonsbygger som drives av fornøyde kunder
• Stå på- vilje og et ønske om å bidra der det trengs

Vi ser etter deg som kan jobbe ca. 1 dag i uken, samt i ferier. Oppstart avtaler vi, men senest januar 2018.
På et kontor i Handelsbanken får du innblikk i både privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Som studentvikar hos oss vil du være en del av et team på 12 rådgivere. Kontoret har et høyt aktivitetsnivå, godt arbeidsmiljø og utfordringer som vil gi deg en god plattform for videre utvikling i banken.

Om du mener stillingen er som skapt for deg, kan vi til gjengjeld love deg at hos oss får medarbeidere raskt tillit og ansvar. Du blir kjent med Handelsbankens konsept, og vil tilegne deg erfaring fra en bransje i rask endring. Du blir også en del av studentvikarnettverket i banken.
Vi ønsker at du legger ved CV, søknad, vitnemål fra videregående skole, samt karakterutskrifter fra høyere utdanning. Helst ser vi at disse blir lastet opp i PDF format.

Lurer du på noe? Ta kontakt med Mounir El Hamouti (HR) eller Kristian Hartvedt Knudsen (Banksjef kontoret Bergen Fana)